Mobile Device Management

Smartphones en tablets worden tegenwoordig niet meer alleen gebruikt voor e-mail, agenda en contactpersonen. Steeds vaker lopen ook primaire bedrijfsprocessen via het mobiele toestel. Dit vraagt om het stellen van eisen aan de beschikbaarheid, veiligheid en beheersbaarheid van deze toestellen.

Het hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn om een mobiele IT-omgeving te implementeren, beheren en beveiligen. Met Mobile Device Management kun je probleemloos en eenvoudig mobiele apparaten beveiligen terwijl op elk apparaat een mobiele agent wordt geïnstalleerd om te beschermen tegen actuele gevaren.

SECURITY FOR MOBILE

Nemesys levert diverse Mobile Device Management oplossingen waarmee je smartphones en tablets kunt beveiligen en implementeren via de console die je ook voor de netwerkbeveiliging gebruikt. Dit biedt IT-beheerders de zekerheid dat apparaten van gebruikers over de juiste instellingen beschikken en kunnen worden beschermd als ze zoekraken, worden gestolen of worden misbruikt door de gebruiker.

Neem contact op voor meer informatie en een berekening op maat.

KEUZEVRIJHEID

Medewerkers hebben steeds vaker een eigen voorkeur voor een bepaald merk en/of type smartphone of tablet. Met Mobile Device Management hebben medewerkers maximale keuzevrijheid. Dit draagt bij aan de medewerkerstevredenheid en aan de productiviteit.