Service overeenkomsten zakelijke telefonie

Uiteraard willen wij graag alle klanten (snel) van dienst zijn. Maar met een service overeenkomst ben je ervan verzekerd dat wij binnen een bepaalde tijd en tegen bepaalde voorwaarden je storing zullen behandelen.

SERVICE OVEREENKOMST

Nemesys Telecom heeft diverse vormen service overeenkomsten voor zakelijke telefonie. Met een service overeenkomst vaste telefonie heb je geen onvoorziene kosten in geval van storingen, maar een all-in prijs waarin arbeidsloon, voorrijkosten en materiaalkosten zijn ondergebracht. Met een service overeenkomst verzeker je je van een gegarandeerde beschikbaarheid van mens en materiaal binnen een overeengekomen tijdsbestek.

Regulier Beheer Overeenkomst Vaste Telefonie

Op reguliere basis vindt er onderhoud plaats aan het telefoniesysteem bij op je locatie. De regulier beheerovereenkomst biedt de mogelijkheid, om op vooraf overeengekomen tijden, een professionele technicus het telecombeheer te laten uitvoeren.

Support Overeenkomst Vaste Telefonie

De support overeenkomst biedt de mogelijkheid om mutaties aan de telecomapparatuur binnen kantoortijden uit te laten voeren middels remote support. Nemesys waarborgt de beschikbaarheid van professionele technici, die met een gedegen kennis van de apparatuur mutaties kunnen doorvoeren en vragen kunnen beantwoorden, zonder dat je daar losse facturen voor ontvangt.

STRIPPENKAART

De strippenkaart overeenkomst biedt de mogelijkheid om een tegoed, met aanzienlijke kortingen, in te kopen voor arbeidsuren en voorrijkosten.