Cybersecurity Awareness Nulmeting

Hoe gedragen je medewerkers zich in de digitale wereld en wat zijn de verbeterpunten? Met onze cybersecurity awareness nulmeting brengen we dat in beeld. Ook mogelijke tekortkomingen in bedrijfsmatige processen, procedures én het ontbreken van technische securitymaatregelen worden zichtbaar. Dat geeft jouw organisatie de kans om deze gericht te verbeteren. 

Alle bevindingen worden in een rapportage verwerkt met conclusies en aanvullend advies op gebied van mens, organisatie en techniek.

Wat levert de
nulmeting op?

 • Inzicht in het gedrag van medewerkers.
 • Inzicht in de weerbaarheid van medewerkers tegen cyberincidenten. We houden medewerkers een spiegel voor, zodat ze open zullen staan voor mogelijke training, advies en verbeteringen.
 • Inzicht in eventuele beleidsmatige verbeterpunten. 
 • Inzicht in eventuele technische verbeterpunten.
   

Werkwijze

We doen de nulmeting aan de hand van een realistische phishingaanval en een online assessment.

 • Praktijktest
  We testen of medewerkers in staat zijn om een realistische phishingaanval te herkennen. Klikken zij op de link en vullen zij hun (login)gegevens in?
 • Online assessment
  Medewerkers krijgen 14 dagen de tijd om een online assessment in te vullen. Het assessment bestaat uit 30 vragen en kan worden aangevuld met specifieke vragen over de organisatie. 

Vraag de nulmeting aan

Ontdek hoe cyberproof jouw organisatie is

Als organisatie sta je voor diverse veiligheidsuitdagingen. Hoe zorg je dat cybercriminelen jouw organisatie niet treffen? En hoe zorg je dat alle medewerkers zich bewust zijn van veiligheidsrisico’s? Vraag bij Nemesys een nulmeting aan en ontdek hoe cyberproof jouw organisatie is! Vul onderstaand aanvraagformulier in en onze medewerkers nemen binnen twee werkdagen contact met je op. 

Meer informatie

Wil je meer weten over het uitvoeren van een nulmeting? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of bel direct 088-633 1070 en vraag naar de mogelijkheden.