Duurzaamheid

Je wilt met jouw bedrijf topprestaties leveren. Maar als het even kan, wil je ook duurzaam werken. Bij Nemesys begrijpen we dat het ene niet ten koste mag gaan van het andere. En bieden we jou duurzame oplossingen op maat. Op het gebied van energie, maar zeker ook op het gebied van IT. 

Duurzame Energie

Run je een grote machinefabriek? Of heb je een klein kantoor met vier werkplekken? In welke branche jouw bedrijf ook actief is en hoe groot je bedrijf ook is: je kunt niet zonder energie. Door slimme keuzes te maken kun je niet alleen geld besparen, maar ook duurzamer en groener werken. Verduurzamen is dus prettig voor jouw bedrijfsresultaat – en voor organisaties die meer dan 50.000 kWh of 25.000 m3 verbruiken, zelfs wettelijk verplicht. Ingewikkeld? Niet als je kiest voor Nemesys. 

Advies duurzaamheid

Bij Nemesys hebben we de expertise om jou advies op maat te geven over de beste manier van energiegebruik, en de tools om die adviezen ook daadwerkelijk uit te voeren. Dat begint met energiemonitoring. Daarmee krijg je realtime inzicht in het verbruik binnen jouw bedrijf en ontdek je waar je kunt besparen. Groene energie inkopen, of misschien wel zelf opwekken? Onze experts bieden een oplossing op maat.

Duurzaamheid: Werken in de cloud

Maar ook op andere manieren kan Nemesys jouw bedrijf helpen presteren op een duurzame manier. Bijvoorbeeld door het aanbieden van betrouwbare, stabiele en snelle clouddiensten, zodat het draaiend houden en koelen van een eigen serverruimte verleden tijd is. We vertellen je graag alles over de diverse opties. 

Meer informatie

Wil jij je goede voornemens op het gebied van duurzaamheid omzetten in daden? Dan is Nemesys voor jou de perfecte partner. Met concrete adviezen, heldere inzichten en overzichtelijke oplossingen bieden we jou de mogelijkheid om duurzaamheid te combineren met een optimaal presterend bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we dat doen. 

Contact