Alle Spartanen duurzaam!

Duurzaamheidscollectief Via Sparta Energie

Sparta Rotterdam helpt Spartanen graag om de eerste stap te zetten naar een duurzame woning! Daarom organiseren wij, samen met onze energiepartner Nemesys, een duurzaamheidscollectief. Met Via Sparta Energie kies je eenvoudig voor hoogwaardige producten die jouw woning energiezuiniger maken met een aantrekkelijke collectiviteitskorting. Én met jouw deelname steun je ook nog eens onze mooie club! Wil jij ook je woning verduurzamen? Doe dan de duurzaamheidscheck en geef aan in welk(e) product(en) je interesse hebt. Nemesys neemt z.s.m. contact met je op en voorziet je van alle informatie en uiteraard een vrijblijvende offerte.

Duurzaamheids
collectief Via Sparta Energie

Met dit duurzaamheidscollectief hebben we alles in huis om jouw woning te verduurzamen! Je kiest namelijk gemakkelijk en voordelig voor zonnepanelenisolatieledverlichtinglaadsystemen of infrarood 
verwarming. Alle producten zijn inclusief volledige installatie (ledverlichting uitgezonderd) en natuurlijk ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en vakkundige installatie. 

 

Ben jij ondernemer en wil je jouw bedrijf verduurzamen? Geen probleem! Ook dan kun je een offerte aanvragen voor producten uit het duurzaamheidscollectief. 

Dit is wat wij garanderen!

•  Kwalitatief hoogwaardige producten

•  Vakkundige installateurs

•  Collectief voordeel

•  Aantrekkelijke prijs

 

Alles in huis voor een duurzame woning!

De verschillende producten in dit duurzaamheidscollectief

Zonnepanelen
Met zonnepanelen produceer je zelf zonne-energie op je eigen dak en bespaar je direct op je energiekosten. Ook krijg je een interessant rendement op je investering én verhoog je de waarde van je huis. 

Isolatie
Met het optimaal isoleren van je woning verbeter je het wooncomfort én bespaar je al gauw 30% op je energierekening. Maar dat niet alleen! Doordat je minder hard hoeft te stoken stoot je minder CO2 uit en krijgt jouw woning een hoger energielabel. 

Ledverlichting
Het vervangen van gloei- en halogeenlampen voor ledlampen is direct besparen! Een ledlamp is namelijk 90% zuiniger dan een gloeilamp en 85% zuiniger dan halogeen. Door de lange levensduur van deze lampen verdien je de initiële investering ook weer terug op je energiekosten. 

Laadsystemen
Heb je een garage of oprit bij je huis? Dan kun je een eigen laadpaal laten plaatsen. Een elektrische auto thuis opladen heeft veel voordelen: je kunt laden wanneer het jou uitkomt én het is 2 tot 3 keer goedkoper dan opladen aan een publieke laadpaal.

Infrarood verwarming
Voor ruimtes die kort of weinig worden gebruikt is infrarood verwarming een energiezuinige oplossing. Doordat infrarood panelen niet de hele ruimte verwarmen, maar gericht warmte uitstralen zijn zij een energiezuiniger alternatief voor centrale verwarming.