Energie

Met jouw bedrijf wil je slim ondernemen. Geld besparen. Maar tegelijk ook bijdragen aan een duurzamere en betere wereld. Kies daarom voor energie via Nemesys, partner van Hosted-Energy. Wij hebben voor elk bedrijf de juiste oplossing op maat. Of je nu een grote fabriek runt vol zware machines of een kantoor met vier werkplekken.

Duurzaamheid

Besparen op je energietarieven door de juiste manier van inkopen is niet de enige manier om je energiekosten te beperken. Misschien nog wel belangrijker is het reduceren van je energieverbruik. Want door minder energie te verbruiken kun je nog veel meer besparen op je kosten. Wij bieden daarom verschillende duurzaamheidsoplossingen. Wij nemen je het hele traject uit handen: van advies tot implementatie en zelfs de subsidieaanvraag.

Energie inkoop

We begrijpen dat elk bedrijf anders is, daarom spelen we in op jouw specifieke behoeften. Voordat we iets doen, hebben we altijd een gesprek om te beslissen welke inkoopstrategie voor jou geschikt is. Hierin leggen we jouw doelen en doelstellingen bloot en zetten we een strategie op die precies biedt wat jij nodig hebt. Ons inkoopteam levert zowel vaste als flexibele inkoopstrategieën die passen bij jouw volume, risicobereidheid en behoefte aan budgetzekerheid.

Energie administratie

Wanneer je twijfelt over de juistheid van je energiefacturen kan de controle ervan veel tijd in beslag nemen. Of je beschikt niet over de juiste kennis om de onjuistheden te achterhalen. Controle van jouw energiefacturen kan aanzienlijke besparingen voor jou opleveren en jou veel tijd besparen.

Energie management

Simpel gezegd is energiemanagement de verzamelnaam van alle activiteiten die je als bedrijf onderneemt om het energiegebruik van een gebouw zo efficiënt mogelijk te maken. Hiermee bereik je als ondernemer niet alleen een optimale energieprestatie, maar realiseer je ook een flinke kostenbesparing. Vanuit de overheid worden veel ondernemers verplicht om energie te besparen middels de Wet milieubeheer. Met als belangrijkste doel de CO2- uitstoot van Nederland te verlagen.