Energiecontracten

Het vergelijken van energiecontracten is ingewikkeld. Zeker als het gaat om zakelijke energie en je factoren als contractduur, flexibiliteit en duurzaamheid mee wilt nemen in je overweging. Je wilt niet teveel betalen, maar je hebt als ondernemer eigenlijk ook wel wat beters te doen. Bij Nemesys begrijpen we dat. Vertrouw daarom op de expertise en de marktkennis van Nemesys. Onze energie-experts kennen de energiemarkt als geen ander en helpen jou bij het afsluiten van een energiecontract dat past bij jouw onderneming.

Check van jouw energiecontract

Van een kostenpost die zo’n groot deel van je bedrijfsbudget inneemt als energie, wil je zeker weten dat alles klopt. Daarom kunnen we om te beginnen jouw contract checken en een factuurcontrole doen. Want wist je dat een groot deel van de energierekening bestaat uit energiebelasting? Er zijn situaties waarin je recht hebt op teruggave van de energiebelasting – soms zelfs met terugwerkende kracht, en over een lange periode. Het is echter ingewikkeld om dat uit te zoeken. De experts van Nemesys duiken graag in jouw energiecontract én je facturen om te onderzoeken of jij hier ook recht op hebt. 

Energiecontract: Inkoop van energie

Welke energieleverancier biedt jou de voorwaarden die je wilt, op het gebied van bijvoorbeeld contractduur? En welke leverancier heeft de laagste tarieven? Of zoek je een energiebedrijf met een nadruk op duurzaamheid? Op basis van jouw wensen en eisen selecteert Nemesys een energiecontract dat past bij jouw bedrijf. We kennen de markt door en door en zo betaal jij nooit teveel voor je zakelijke energie.

Meer informatie

Wij begrijpen dat het afsluiten van een energiecontract ingewikkeld kan zijn. Daarom krijg je van ons een heldere offerte in klare taal. Je weet waar je aan toe bent, voor hoe lang en tegen welke kosten. Heb je vragen, bijvoorbeeld over je factuur? Dan helpt je contactpersoon je snel verder. En is het tijd om je energiecontract te verlengen of over te sluiten, dan geven wij je ruim op tijd een seintje. Kies daarom voor energie van Nemesys en maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak. 

Contact