Energiepartner Sparta Rotterdam

Vanaf begin 2020 is Nemesys Energie dé energiepartner van Sparta Rotterdam. Een samenwerking met de oudste betaald voetbalclub van Nederland; daar zijn wij trots op! 

Het leveren van topprestaties vraagt nou eenmaal om energie. En dat is óns specialisme. Het Sparta Stadion is geen standaard zakelijke aansluiting, maar kent haar eigen, kenmerkende verbruikspatroon. Daarom zorgden wij voor een energiecontract dat past bij dit unieke stadion. Daarnaast kijken wij ook of het energieverbruik efficiënter kan. En dat doen we door te zoeken naar de ideale combinatie van energie- en kostenbesparing. 
 

De optimale energiehuishouding

Optimaliseren is de kunst van het in balans brengen van jouw totale energiehuishouding op de drie belangrijkste gebieden van energie management: Inzicht, Efficiëntie en Duurzaamheid. Want alleen als deze onderdelen met elkaar in balans zijn, kun je spreken van een optimale energiehuishouding die leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen én het voldoen aan wet- en regelgeving. Wil jij weten welke besparingen wij voor jouw onderneming kunnen realiseren? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak via het contactformulier onderaan deze pagina!

Via Sparta Energie

Als energiepartner en leverancier van Sparta Rotterdam helpen wij medeondernemers graag met het efficiënter en duurzamer maken van hun energieverbruik, maar ook met het besparen van kosten. Met het initiatief ‘Via Sparta’ hopen wij vele mede-Spartanen op weg te helpen naar een duurzame toekomst. Klik hier voor meer informatie over Energie op z'n Spartaans.