Geen zorgen over je energie

Jij hebt het al druk genoeg zonder dat je je ook nog eens moet verdiepen in alle mogelijkheden op het gebied van duurzame energie, de inkoop van je energie en het nemen van besparende maatregelen. En in het tot achter de komma controleren van de energierekening heb je al helemaal geen zin. Bij Nemesys begrijpen we dat. Daarom ontzorgen onze experts jou volledig.

Helder inzicht

Hoeveel energie je nu eigenlijk verbruikt, en waar in jouw organisatie misschien wel energie wordt verspild, was tot voor kort lastig te achterhalen. Nemesys heeft daar iets op bedacht. Maak kennis met onze energiemonitor: een tool die eenvoudig aan je bestaande slimme meter wordt gekoppeld en jou met een handig dashboard inzicht geeft in het energieverbruik. Realtime en accuraat. Jouw energie-expert van Nemesys kan op basis daarvan een heldere analyse maken om jou te helpen bij het maken van keuzes.

Slim omgaan met energie

Samen met jou bepalen we wat de beste manier is om jouw energie in te kopen. Daarin streven we niet alleen naar de laagste energieprijs op dit moment, maar kijken we ook naar wat in de toekomst de beste strategie voor jou is. Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze maken we de energiemarkt beter inzichtelijk met behulp van marktanalyses. Heb je je keuze eenmaal gemaakt? Dan checken wij periodiek de factuur en sturen we bij waar nodig. Daar hoef jij dus geen energie meer in te steken. Wel zo fijn.

Meer over energie