Workspace365

Je bureaublad op de laptop ziet er anders uit dan de appdrawer van je telefoon. Workspace365 maakt een écht uniforme gebruikerservaring mogelijk: met deze oplossing heb je overal dezelfde bureaubladervaring. Op welk apparaat je ook werkt, onafhankelijk waar je data staan.

Al je applicaties overal beschikbaar

Workspace365 werkt volgens het ‘single pane of glass’-principe: waar je je werkomgeving ook opent, het ziet er op ieder apparaat hetzelfde uit. Workspace365 is geschikt voor nagenoeg alle besturingssystemen, platforms en apparaten. Dus of je nu met een instapmodel Chromebook werkt of met de allernieuwste iPhone: het werkt overal op dezelfde manier. Je applicaties zijn beschikbaar zonder dat je er clients voor hoeft te downloaden. En laat je niet misleiden door de naam ‘Workspace 365’: hoewel deze oplossing door Microsoft is ontworpen, is het nadrukkelijk níet beperkt tot de Office365-applicaties en cloud applicaties, maar ook interne bedrijfsapplicaties kunnen worden geïntegreerd in Workspace 365. 

Ontdek Workspace365

Wil je altijd en overal toegang tot jouw werkplek? Dan is Workspace365 dé oplossing. Hiermee heb je overal de beschikking over jouw mail, jouw bestanden en jouw applicaties. Op elk apparaat en op elke plek. Het geeft je de mogelijkheid om écht plaats- en tijdonafhankelijk te werken. Efficiënt en eenvoudig! De experts van Nemesys kunnen Workspace365 voor jouw organisatie inrichten, inclusief jouw bedrijfsspecifieke applicaties. Meer weten? Neem contact op.

Meer over IT