Microsoft Teams

Microsoft Teams is de tool om effectief te communiceren en beter samen te werken met je collega's. Teams brengt alles samen in een gedeelde werkruimte waar je kunt chatten, vergaderen, bestanden delen en met diverse andere zakelijke apps kunt werken.

Hoe werkt Microsoft Teams?

Wil je beter onderling samenwerken en minder e-mailen? Ontdek dan Teams van Microsoft. Hiermee kunnen projectteams en afdelingen op een effectieve en leuke manier samenwerken. Zeker wanneer je het integreert met Office 365. Omdat je bestanden kunt delen én er samen in kunt werken, wordt er minder gemaild en meer samengewerkt. Ook chatten en videovergaderen is mogelijk binnen Teams – zelfs met externen, zoals relaties en klanten.

Microsoft Teams & Office 365

Teams is onderdeel van Office 365. Word, Excel, Powerpoint: je deelt alle bestanden binnen Teams en je werkt, samen met collega’s, altijd in de meest recente versie van het bestand.

Ontdek de voordelen!

Microsoft Teams is ideaal voor organisaties die met meerdere mensen in teams en projecten werken. Wil je ontdekken of dit ook voor jouw bedrijf de juiste oplossing is? Neem contact op en ontdek het zelf!

Meer over telefonie

Overzicht