Microsoft Teams

Microsoft Teams is de tool om effectief te communiceren en beter samen te werken met je collega's. Teams brengt alles samen in een gedeelde werkruimte waar je kunt chatten, vergaderen, bestanden delen en met diverse andere zakelijke apps kunt werken.

Hoe werkt Microsoft Teams?

Wil je beter onderling samenwerken en minder e-mailen? Ontdek dan Teams van Microsoft. Hiermee kunnen projectteams en afdelingen op een effectieve en leuke manier samenwerken. Zeker wanneer je het integreert met Office 365. Omdat je bestanden kunt delen én er samen in kunt werken, wordt er minder gemaild en meer samengewerkt. Ook chatten en videovergaderen is mogelijk binnen Teams – zelfs met externen, zoals relaties en klanten.

Videoconferenties met haarscherp beeld en geluid

Beeld en geluiden maken of kraken je meeting, e-consult of webinar. Digitale oplossingen voor vergaderingen zoals videobellen worden door thuiswerkers gewaardeerd. Een terecht aandachtspunt voor de werkgever, want die is gebaat bij een professionele thuiswerkomgeving. Ben je op zoek naar een goede video oplossing? 

Mitel en
Microsoft Teams

Nemesys biedt een unieke integratie met Mitel. Met deze integratie haal je productiviteit tools uit Microsoft Teams en telefonie uit Mitel. Op basis van Microsoft Direct Routing wordt telefoniefunctionaliteit van Mitel toegevoegd aan Microsoft Teams en heb je alle communicatie in één app. Functionaliteiten die o.a. ondersteund worden zijn, wachtstand, doorverbinden, doorschakelen en voicemail waarbij Mitel voorziet in de koppeling naar het openbare netwerk (bijvoorbeeld 088-nummers) en vast-mobiele integratie.

Ontdek de voordelen!

Microsoft Teams is ideaal voor organisaties die met meerdere mensen in teams en projecten werken. Wil je ontdekken of dit ook voor jouw bedrijf de juiste oplossing is? Neem contact op en ontdek het zelf!

Meer over telefonie

Overzicht