Mobile Device Management

al je apparaten beschermd

Medewerkers werken niet meer op één vaste PC, maar hebben diverse apparaten die ze overal mee naartoe kunnen nemen. Die laptops, telefoons en tablets zijn een aantrekkelijk doelwit voor cybercriminelen. Mobile device management (MDM) van Nemesys maakt het mogelijk om al deze apparaten te beveiligen vanuit één centrale beheeromgeving.

De 10 grootste voordelen

van Mobile Device Management

Laat jij je medewerkers zelf hun toestel kiezen? Dan weet je zeker dat ze een apparaat hebben waarmee ze prettig en goed kunnen werken. Voor de beheersbaarheid van de beveiliging is dit ook geen probleem. Mobile device management van Nemesys is toepasbaar op nagenoeg elk mobiel apparaat. Zowel met een iOS als Android besturingssysteem. 

Benieuwd naar alle voordelen van MDM? We hebben er 10 op een rijtje gezet in onze whitepaper.

AVG-compliance vergroten

met Mobile device management

Mobile Device Management biedt bescherming op meerdere niveaus.
Anti-malware, anti-spam, web-, applicatie- en apparaatbeheer en antidiefstalfuncties: het is allemaal mogelijk. Bovendien kan een gestolen of verloren apparaat op afstand eenvoudig worden vergrendeld of gewist. Zo weet je zeker dat jouw gevoelige bedrijfsgegevens niet op straat liggen als een telefoon daar per ongeluk wél belandt. 

In onze whitepaper lees je nog meer over MDM en AVG!

Eén beheerconsole voor alle devices

Een pc zonder antivirussoftware of updates is ondenkbaar maar bij onze mobiel nemen we het daarmee vaak niet zo nauw. Nemesys maakt het mogelijk om smartphones en tablets te beveiligen en implementeren via dezelfde console die je ook voor de netwerkbeveiliging gebruikt. Dit biedt IT-beheerders de zekerheid dat apparaten van gebruikers over de juiste instellingen beschikken en kunnen worden beschermd als ze zoekraken, worden gestolen of worden misbruikt door de gebruiker. 

Meer over Cybersecurity