Mobile Device Management

Ieder apparaat beschermd

Een laptop, een telefoon van de zaak en misschien ook nog wel een tablet. Medewerkers werken niet meer op één vaste PC, maar hebben diverse apparaten die ze overal mee naartoe kunnen nemen. Die apparaten zijn een aantrekkelijk doelwit voor cybercriminelen. Mobile device management van Nemesys maakt het mogelijk om al deze apparatuur goed te beveiligen vanuit één centrale beheeromgeving – zelfs als er veel verschillende merken en types in omloop zijn binnen een organisatie, want het is beschikbaar voor zowel Android als iOS.  

Elk toestel optimaal beveiligd

Laat jij je medewerkers zelf hun toestel kiezen? Je weet dan zeker dat ze een apparaat hebben waarmee ze prettig en goed kunnen werken. Voor de beheersbaarheid van de beveiliging hoeft dat niet uit te maken. Mobile device management van Nemesys is toepasbaar op nagenoeg elk mobiel apparaat. 

Veilig op alle niveaus

Mobile device management biedt bescherming op meerdere niveaus. Anti-malware, anti-spam, web-, applicatie- en apparaatbeheer en antidiefstalfuncties: het is allemaal mogelijk. Bovendien kan een gestolen of verloren apparaat op afstand eenvoudig worden vergrendeld of gewist. Zo weet je zeker dat jouw gevoelige bedrijfsgegevens niet op straat liggen, als een telefoon daar per ongeluk wél belandt. 

Eén beheerconsole voor alle devices

Een pc zonder antivirussoftware of updates is ondenkbaar maar bij onze mobiel nemen we het daarmee vaak niet zo nauw. Nemesys maakt het mogelijk om smartphones en tablets te beveiligen en implementeren via dezelfde console die je ook voor de netwerkbeveiliging gebruikt. Dit biedt IT-beheerders de zekerheid dat apparaten van gebruikers over de juiste instellingen beschikken en kunnen worden beschermd als ze zoekraken, worden gestolen of worden misbruikt door de gebruiker. 

Meer over Cybersecurity

Meer weten?

Neem contact met ons op!