Mobile Device Management

Smartphones en tablets worden tegenwoordig niet meer alleen gebruikt voor e-mail, agenda en contactpersonen. Steeds vaker lopen ook primaire bedrijfsprocessen via het mobiele toestel. Dit vraagt om het stellen van eisen aan de beschikbaarheid, veiligheid en beheersbaarheid van deze toestellen.

Het hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn om een mobiele IT-omgeving te implementeren, beheren en beveiligen. Met Mobile Device Management kun je probleemloos en eenvoudig mobiele apparaten beveiligen terwijl op elk apparaat een mobiele agent wordt geïnstalleerd om te beschermen tegen actuele gevaren.

KASPERSKY SECURITY FOR MOBILE

Met Kaspersky Security for Mobile levert NEMESYS een Device Management oplossing waarmee je smartphones en tablets kunt beveiligen en implementeren via de console die je ook voor de netwerkbeveiliging gebruikt. Dit biedt IT-beheerders de zekerheid dat apparaten van gebruikers over de juiste instellingen beschikken en kunnen worden beschermd als ze zoekraken, worden gestolen of worden misbruikt door de gebruiker.

Al vanaf € 2,- per toestel per maand heb je een Kaspersky Security for Mobile licentie, inclusief Mobile Device Management. Neem contact op voor meer informatie en een berekening op maat.

KEUZEVRIJHEID

Medewerkers hebben steeds vaker een eigen voorkeur voor een bepaald merk en/of type smartphone of tablet. Met Kaspersky Security for Mobile hebben medewerkers maximale keuzevrijheid. Dit draagt bij aan de medewerkerstevredenheid en aan de productiviteit. Kaspersky Security for Mobile ondersteunt alle mobiele toestellen die gebruikmaken van de besturingssystemen iOS, Android, Windows, BlackBerry en Symbian.

Belangrijkste functies:

  • Ondersteuning voor smartphones en tablets.
  • Over the air (OTA) provisioning.
  • Bewezen, agent-based mobiele beveiliging.
  • Veilige implementatie van Apple MDM en Microsoft Exchange ActiveSync.
  • Interne integratie met Kaspersky beveiligingscentrum voor configuratie, beheer, rapportage, inventarisaties en beleidsinstellingen.