ICT beheerder Barendrecht

ICT BEHEERDER BARENDRECHT

Een goed werkend ICT systeem is de ruggengraat van jouw bedrijf in Barendrecht. Alles staat of valt ermee: zonder ICT kun je immers geen offertes uitbrengen, facturen verzenden of je workflow managen. Daarom is het belangrijk dat jouw bedrijf of organisatie kan vertrouwen op een ICT beheerder met verstand van zaken. Die 24 uur per dag voor je klaarstaat wanneer alles even niet naar behoren werkt en die je op afstand of op locatie in Barendrecht bijstaat wanneer het nodig is.

BESTAAND OF NIEUW ICT SYSTEEM

Is dit voor jou herkenbaar? Kies dan voor NEMESYS als ICT beheerder van jouw bedrijf of organisatie in Barendrecht. Of we nu jouw bestaande ICT systeem gaan beheren of een geheel nieuw systeem voor jou ontwerpen en implementeren: onze medewerkers zijn ervaren, hooggekwalificeerd en klantgericht. Ze zijn pas tevreden als jij het bent en ze begeleiden jou en je medewerkers bij de overstap naar bijvoorbeeld de cloud. Wanneer je kiest voor NEMESYS als ICT beheerder, kun je ervan op aan dat jouw ICT in goede handen is. 

ONZE BELOFTES AAN JOU

Als ICT beheerder gaat NEMESYS tot het uiterste. Dat zijn geen loze woorden, maar keiharde beloftes. Wij hebben zes beloftes geformuleerd waar jij ons aan mag houden. We staan 24/7 voor je klaar en zorgen ervoor dat jouw ICT werkt. Je krijgt bij ons kwaliteit tegen een eerlijke prijs en wanneer je ons belt met jouw vraag of probleem, lossen we het voor je op. Afspraak is afspraak. Deze no-nonsense aanpak zorgt ervoor dat onze klanten tevreden zijn. Sommige van hen zelfs al sinds onze oprichting in 1990.  

GEEN OMKIJKEN NAAR ICT

Weten wat NEMESYS als ICT beheerder voor jouw bedrijf in Barendrecht kan betekenen? Hoe we ervoor kunnen zorgen dat jij geen omkijken meer hebt naar je ICT en je kunt doen waar jij goed in bent: je zaak draaiende houden? Neem dan gerust eens contact met ons op. In een vrijblijvend gesprek vertellen we graag alles over de mogelijkheden die we jou kunnen bieden. Zo weet je snel waar je aan toe bent. Tot snel!

Dit zijn onze beloftes

NEMESYS levert. Daar kun je van op aan. Gevraagd of ongevraagd hanteren wij deze beloftes voor elk van onze klanten.

 • WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

  Belofte 1

  WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

  Dag en nacht, omdat problemen niet alleen tussen 9 en 5 voorkomen.

 • BETROUWBARE SPULLEN

  Belofte 2

  BETROUWBARE SPULLEN

  Wij doen alleen zaken met betrouwbare leveranciers met een bewezen staat van dienst.

 • DUIDELIJKE TAAL

  Belofte 3

  DUIDELIJKE TAAL

  Wij verschuilen ons niet achter wollige omschrijvingen en mooie prietpraat. Als iets niet kan zullen we dat ook gewoon zeggen.

 • KENNIS VAN ZAKEN

  Belofte 4

  KENNIS VAN ZAKEN

  Van adviseur tot servicemedewerker, onze mensen weten waar ze het over hebben.

 • DOEN IS GELOVEN

  Belofte 5

  DOEN IS GELOVEN

  We gebruiken de oplossingen die we adviseren ook zelf. Loop gerust eens bij ons naar binnen en ervaar dat.

 • EERLIJKE PRIJZEN

  Belofte 6

  EERLIJKE PRIJZEN

  We maken transparante offertes waarvan we met een goed gevoel iedere euro kunnen verantwoorden.