ICT beheerder Strijen

Een goed werkend ICT systeem is de ruggengraat van nagenoeg alle bedrijven. Zonder goede ICT komt de bedrijfsvoering tot stilstand. Daarom is het belangrijk om je ICT beheer onder te brengen bij een ICT beheerder waar je op kunt vertrouwen. Een organisatie die je ICT beheert op een kwalitatief hoogstaande manier, zodat je er zelf geen omkijken naar hebt. Een ICT beheerder die 24/7 voor je klaarstaat op momenten dat de ICT onverhoopt toch even niet werkt zoals je zou willen. 

ICT beheer in goede handen

Ondernemers in Strijen voor wie een goed werkende ICT omgeving een absolute must is, kunnen voor een goede ICT beheerder terecht bij NEMESYS. Of we nu je bestaande ICT overnemen of een geheel nieuw ICT systeem voor je ontwerpen en uitvoeren: je kunt ervan op aan dat je ICT bij ons in goede handen is. Onze ervaren medewerkers begeleiden jou én je medewerkers bij bijvoorbeeld de overstap naar de cloud of het werken met een nieuw telefoonsysteem
 

6 beloftes van NEMESYS

Wanneer je kiest voor NEMESYS als jouw ICT beheerder kun je er van op aan dat we tot het uiterste gaan. Wij hebben 6 beloftes geformuleerd en daar mag jij ons aan houden. We staan voor je klaar en zorgen ervoor dat jouw ICT doet wat het moet doen. Kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Wanneer je ons belt met een vraag of een probleem, zorgen we ervoor dat het wordt opgelost. Afspraak is afspraak. Al sinds 1990 hebben we, dankzij onze no-nonsense manier van werken, tevreden klanten. 
 

Helder en duidelijk

Wil jij weten wat wij voor jouw bedrijf in Strijen kunnen betekenen? Hoe we jouw ICT beheer zodanig kunnen overnemen dat jij er nauwelijks omkijken naar hebt en je je kunt concentreren op datgene waar jij goed in bent: ondernemen? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je helder en duidelijk over de mogelijkheden én de onmogelijkheden, zodat je weet waar je aan toe bent. Spreken we elkaar snel?

 

Meer informatie?

Neem contact op met onze specialist

ERWIN HOTTING
ERWIN HOTTING
Adviseur
088 - 633 1003

Dit zijn onze beloftes

NEMESYS levert. Daar kun je van op aan. Gevraagd of ongevraagd hanteren wij deze beloftes voor elk van onze klanten.

 • WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

  Belofte 1

  WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

  Dag en nacht, omdat problemen niet alleen tussen 9 en 5 voorkomen.

 • BETROUWBARE SPULLEN

  Belofte 2

  BETROUWBARE SPULLEN

  Wij doen alleen zaken met betrouwbare leveranciers met een bewezen staat van dienst.

 • DUIDELIJKE TAAL

  Belofte 3

  DUIDELIJKE TAAL

  Wij verschuilen ons niet achter wollige omschrijvingen en mooie prietpraat. Als iets niet kan zullen we dat ook gewoon zeggen.

 • KENNIS VAN ZAKEN

  Belofte 4

  KENNIS VAN ZAKEN

  Van adviseur tot servicemedewerker, onze mensen weten waar ze het over hebben.

 • DOEN IS GELOVEN

  Belofte 5

  DOEN IS GELOVEN

  We gebruiken de oplossingen die we adviseren ook zelf. Loop gerust eens bij ons naar binnen en ervaar dat.

 • EERLIJKE PRIJZEN

  Belofte 6

  EERLIJKE PRIJZEN

  We maken transparante offertes waarvan we met een goed gevoel iedere euro kunnen verantwoorden.