ICT beveiliging Barendrecht

ICT beveiliging regio Barendrecht

Ben je op zoek naar ICT beveiliging in de regio van Barendrecht? Schakel dan de hulp in van NEMESYS in Oud-Beijerland. Dankzij e-mail en internet is ons werk de afgelopen decennia makkelijker en prettiger geworden. Helaas brengt dat ook risico's met zich mee, zoals virussen en hackers. Om dat te voorkomen, is een goede beveiliging van de ICT van groot belang. Daarmee voorkom je dat servers of netwerken uitvallen of dat vertrouwelijke bedrijfsgegevens in verkeerde handen vallen.

ICT bedrijfsgegevens gecertificeerd veiligstellen in regio Barendrecht

Veel bedrijven in Barendrecht en omgeving vertrouwen al jarenlang op de ICT beveiliging van NEMESYS. Onze deskundige en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat je systeem blijft werken en dat je bedrijfsgegevens veilig zijn. NEMESYS is gecertificeerd Gold Partner van Kaspersky. Dat betekent dat wij alle kennis en expertise in huis hebben om met behulp van bijvoorbeeld Kaspersky Endpoint Security for Business (KESB), jouw ICT beveiliging optimaal te houden. KESB heeft als voordeel dat het niet alleen effectief is, maar ook gemakkelijk te implementeren en te beheren is.

Kaspersky Endpoint Security for Business (KESB) biedt voordelen

Er zijn veel redenen om te kiezen voor ICT beveiliging met KESB. Het flexibele en nauwkeurige beheer, de prijs en het feit dat je ook mobiele devices kunt beveiligen, zijn daar goede voorbeelden van. De hoofdreden is natuurlijk dat Kaspersky al jarenlang een van de toonaangevende bedrijven in ICT-beveiliging is, met bewezen resultaat en een goede staat van dienst. Zo weet je zeker dat jouw gegevens optimaal beveiligd zijn.

De juiste bescherming op maat

Bij NEMESYS kun je voor je ICT-beveiliging kiezen uit diverse bundels van Kaspersky. Afhankelijk van jouw behoeften, budget en bedrijfsgrootte, kies je een bepaalde bundel. Zo weet je zeker dat jouw ICT goed beveiligd is en dat je precies de bescherming krijgt die je nodig hebt. Meer weten? Neem gerust contact op voor een afspraak op ons kantoor of bij jou in Barendrecht. Kom alles te weten van ICT. Bel ons op 088-633 1000 en wij vertellen je alles over de mogelijkheden.

Dit zijn onze beloftes

NEMESYS levert. Daar kun je van op aan. Gevraagd of ongevraagd hanteren wij deze beloftes voor elk van onze klanten.

Onze adviseurs staan voor je klaar

Dit zijn onze beloftes

NEMESYS levert. Daar kun je van op aan. Gevraagd of ongevraagd hanteren wij deze beloftes voor elk van onze klanten.

 • WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

  Belofte 1

  WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

  Dag en nacht, omdat problemen niet alleen tussen 9 en 5 voorkomen.

 • BETROUWBARE SPULLEN

  Belofte 2

  BETROUWBARE SPULLEN

  Wij doen alleen zaken met betrouwbare leveranciers met een bewezen staat van dienst.

 • DUIDELIJKE TAAL

  Belofte 3

  DUIDELIJKE TAAL

  Wij verschuilen ons niet achter wollige omschrijvingen en mooie prietpraat. Als iets niet kan zullen we dat ook gewoon zeggen.

 • KENNIS VAN ZAKEN

  Belofte 4

  KENNIS VAN ZAKEN

  Van adviseur tot servicemedewerker, onze mensen weten waar ze het over hebben.

 • DOEN IS GELOVEN

  Belofte 5

  DOEN IS GELOVEN

  We gebruiken de oplossingen die we adviseren ook zelf. Loop gerust eens bij ons naar binnen en ervaar dat.

 • EERLIJKE PRIJZEN

  Belofte 6

  EERLIJKE PRIJZEN

  We maken transparante offertes waarvan we met een goed gevoel iedere euro kunnen verantwoorden.