Telefonie Inspiratiesessie

Zit jouw bedrijf of organisatie in een spagaat tussen een 'ouderwetse' telefooncentrale en een 'modern' communicatieplatform? Heeft de interne en externe bereikbaarheid een oppepper nodig? Maar weet je niet waar te beginnen? Maak dan een afspraak voor een telefonie inspiratiesessie bij Nemesys.

LAAT JE INSPIREREN

In een telefonie inspiratiesessie zoomen we specifiek in op de (tele)communicatie en bereikbaarheid van jouw organisatie. Waar sta je? Waar wil je naar toe? Welke stappen zijn daarvoor nodig? En welke oplossingen zijn beschikbaar?

Zo komen we tot een roadmap waarmee je verder aan de slag kunt. Uiteraard zijn we je ook in het vervolgtraject graag van dienst, maar dat is geheel vrijblijvend. Een inspiratiesessie is gratis en zonder verplichting.

PROFITEER VAN 30 JAAR KENNIS EN ERVARING

Nemesys heeft inmiddels bijna 30 jaar kennis en ervaring op het gebied van telecommunicatie. Van vast tot mobiel, van old school telefooncentrale tot ultramodern UC-platform en van on-premise (lokaal) tot cloud. We werken in allerlei branches, zoals overheid, onderwijs, zorg, transport, hospitality en dienstverlening. Voor kleine bedrijven met een paar medewerkers tot grote organisaties met 1.000+ medewerkers.

Ontwikkelingen en trends die wij bij veel klanten zien zijn o.a.:

  • Integratie van communicatietools, zoals bijvoorbeeld WhatsApp, Skype (for Business) en Teams.
  • Mobiel tenzij… werken, minder vaste telefoontoestellen op het bureau, meer softphones en smartphone apps.
  • Meer mobiele werkers, dus grotere behoefte aan beschikbaarheidsinformatie.
  • Minder on-premise oplossingen, meer beweging naar cloud en hybride oplossingen.
  • Keuzes worden steeds vaker bepaald door functionele gebruikersbehoeftes dan door technische functionaliteiten.
  • Aandacht voor klantenservice en klantcontact door toepassing van slimme technologie, zoals een klantcontactcentrum met meerdere media ingangen (multi channel).

 

WELKE COLLEGA'S NEEM JE MEE?

De telefonie inspiratiesessie is interessant voor iedereen binnen je bedrijf of organisatie die verantwoordelijk is voor (of betrokken bij) bereikbaarheid, communicatie en klantenservice. Voor directie, management, IT-, telecom- en facilitymanagers, maar ook office managers, receptionistes en telefonistes.

LOCATIE

De inspiratiesessie vindt plaats op kantoor bij Nemesys in Oud-Beijerland. 

Nemesys Telecom
Aston Martinlaan 2
3261 NB Oud-Beijerland

AFSPRAAK MAKEN

Met het onderstaande formulier kun je direct een afspraak inplannen. Voor inspiratiesessies hebben we de donderdag als vaste dag. Wil je liever op een andere dag langskomen? Geen probleem. Neem even contact met ons op, dan kijken we naar een andere mogelijkheid.

Plan een afspraak