Energie Consulting

Besparen op de energiekosten van je bedrijf? Veel ondernemers betalen teveel voor hun zakelijke energiecontract. Hosted Energie Consulting, onderdeel van de Nemesys Groep, zorgt voor optimalisatie van het energiecontract waarbij tarieven en voorwaarden centraal staan. Als MKB-er of ZZP-er vindt je bij ons eenvoudig een passend en voordelig energiecontract.

Besparen op zakelijke energiekosten

Hosted Energie Consulting helpt je zakelijk te besparen door goedkoop in te kopen bij een van onze samenwerkende energieleveranciers. Tezamen met monitoringssystemen voor energiebeheer en begeleiding wordt je ontzorgt zodat je tijd, energie en geld overhoudt voor ondernemen.

Het veranderen van zakelijke energieleverancier is slechts een administratieve wijziging die heel makkelijk online te realiseren is via Hosted Energie Consulting.

Energiekosten vergelijken

In bedrijfspanden wordt gedurende de dag veel energie verbruikt om alles draaiende te houden. De zakelijke energiekosten kunnen hierdoor flink oplopen. De meeste bedrijven zitten al jaren bij dezelfde energieleverancier. De energieprijzen verschillen sterk per energieleverancier. Laat ons een vergelijking maken tussen de verschillende zakelijke energieleveranciers en wellicht bespaar je al snel duizenden euro’s per jaar.

Kleine en grote bedrijven

Het maakt niet uit of je een klein of groot bedrijf hebt. HostedEC zorgt altijd voor een maatwerk vergelijking van de verschillende energieleveranciers. De besparingen variëren van 1.000 euro per jaar tot wel 25.000 euro per jaar. Het veranderen van een zakelijke energieleverancier is niets minder dan een administratieve wijziging.

Energiekosten vergelijking aanvragen