ISDN stopt! Neem tijdig maatregelen.

De huidige ISDN 1/2 infrastructuur verdwijnt per 1 september 2019. En ISDN 15/20/30 in 2021. Dat vraagt om tijdige maatregelen om de bereikbaarheid van je bedrijf te waarborgen. Stap bijvoorbeeld over op VoIP (cloud) telefonie of upgrade je huidige telefooncentrale.

Uitfasering ISDN

De dienstverlening van het ISDN netwerk stopt met ingang van 1 september 2019. Dit geldt voor alle ISDN1/2 aansluitingen en PSTN meervoudig. Vervolgens gaan per 2021 ook de ISDN 15/20/30 lijnen eruit.

Het netwerk stopt bij KPN en andere aanbieders. Wij helpen je graag en bieden je toekomstvaste oplossingen die voor jouw bedrijf het meest geschikt zijn.

Stap over op VoIP telefonie

Eén van de mogelijkheden is overstappen op een VoIP cloud telefonie oplossing. Met onze VoIP-telefonie heb je geen telefooncentrale op locatie nodig. Je bent optimaal bereikbaar en bespaart op de telefoonkosten. Je belt snel, veilig en flexibel over het internet. Zo is je bedrijf helemaal klaar voor de toekomst.

Met VoIP profiteert je bedrijf onder andere van de volgende voordelen:

  • Kostenbesparing op gespreks- en abonnementskosten;
  • Betere bereikbaarheid, op kantoor en onderweg;
  • Flexibiliteit en schaalbaarheid;
  • Hoge betrouwbaarheid;
  • Vaste maandelijkse kosten.

 

Upgrade huidige telefooncentrale

Een andere mogelijkheid is het upgraden van je huidige telefooncentrale. Door het aansluiten van andere (IP) infrastructuur kan je huidige systeem wellicht nog jaren mee, terwijl je toch gebruik kunt maken van de moderne toepassingen. Dit is afhankelijk van het merk, type en de leeftijd van je huidige telefooncentrale. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden voor een upgrade.

Zorgeloos overstappen

September 2019 lijkt nu nog ver weg, maar wacht niet te lang met het nemen van de benodigde maatregelen. Een goede telefonische bereikbaarheid is tenslotte essentieel voor je bedrijf. Laat je nu alvast adviseren over de alternatieven. Dat kan met behoud van de huidige telefonie-apparatuur, maar ook met een volledige overstap naar VoIP cloud telefonie.

Bovendien begeleiden wij de migratie zodat je zonder zorgen kunt overstappen naar een nieuwe toekomstvaste infrastructuur. Meer informatie of een adviesgesprek? Bel 088-633 1000!

Adviesgesprek inplannen?

Maak een afspraak met één van onze medewerkers voor een vrijblijvende kennismaking en adviesgesprek!
 

Vlog: van ISDN naar VoIP

Meer informatie?

Neem contact op met onze specialist

ANDRE VAN ARKEL
ANDRE VAN ARKEL
Adviseur
088 - 633 1012

Direct contact

ISDN stopt: let ook op PIN en alarm!

Telefonie

ISDN stopt: let ook op PIN en alarm!

Per 1 september 2019 stopt KPN met ISDN1 en ISDN2 lijnen. Deze verbindingen worden door veel bedrijven niet alleen gebruikt om te bellen, maar ook voor PIN en alarm oplossingen. Wacht niet te lang en stap tijdig over op een goed alternatief!