Isolatie - Particulier

De eerste stap naar een energiezuinige woning!

Hoe beter jouw huis geïsoleerd is, hoe meer warmte er wordt vastgehouden én je beter beschermt bent tegen de lucht van buitenaf. Doordat de warmte in een goed geïsoleerd huis beter blijft hangen, hoef je dus ook minder hard te stoken. Daardoor bespaar je direct tot wel 30% op je energierekening! Want onnodig warmteverlies betekent onnodig energieverbruik.

Verplicht energielabel woning

Het energielabel van jouw woning laat zien hoe zuinig jouw woning is. Dat is handig, want een energiezuinige woning betekent een lagere energierekening, meer wooncomfort én minder CO2-uitstoot. En dat is ook nog eens goed voor het milieu! Een energiezuinig huis heeft voornamelijk een goede isolatie. Is de isolatie van jouw huis nog niet optimaal? Dan ben je bij Nemesys aan het goede adres! Wij helpen je graag op weg naar een energiezuinige woning en een beter energielabel.

soorten isolatie

Er zijn drie manieren van isolatie die het grootste energiebesparende effect opleveren, en daarmee ook het grootste rendement:

Dakisolatie
Een dak zonder isolatie is de grootste energieverspiller! Warmte stijgt op waardoor ongeveer 30% van deze warmte via het dak verloren gaat. Met goede dakisolatie bespaar je aanzienlijk op je stookkosten, creëer je een comfortabeler binnenklimaat én verminder jij je CO2-uitstoot! 

Spouwmuurisolatie
Door het opvullen van de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur met isolatiemateriaal geven de muren minder kou af. Jouw woning houdt warmte beter vast en is het binnen gelijkmatiger warm. Hierdoor slaat de verwarming minder vaak aan, daalt het gasverbruik en stoot je minder CO2 uit.

Vloerisolatie
Heb je een kruipruimte? Dan verlies je op die manier veel warmte, waardoor de vloer koud aanvoelt. Om het warmteverlies hier te beperken wordt er bij vloerisolatie een laag isolatiemateriaal aangebracht op de bodem van de kruipruimte. 

Wil jij er ook warm bij zitten?

Nemesys Energie zorgt ervoor!

Samen kijken we naar jouw wensen en de mogelijkheden van jouw woning. Wij verzorgen voor jou het hele traject: we zorgen ervoor dat jouw woning goed wordt geïsoleerd en kijken naar de mogelijkheden voor een eventuele subsidieaanvraag.