Managed detection first response: 24/7 cyberbeveiliging en reactie

Als onze software of cloud monitoring een dreiging constateert, komen onze experts in actie. Er wordt gebruik gemaakt van de beste software op het gebied van Managed Detection and First Response (MDR). Om jouw werkstations, laptops en servers te monitoren op digitale dreigingen naast de Security Incident & Event Monitoring. Hiermee wordt jouw Office365 of GSuite omgeving 24/7 gemonitord.

Cyberaanvallen herkennen

De eerste stap is het detecteren van dreigingen die het doel hebben om de organisatie digitaal te belemmeren in de dagelijkse zaken. MDR-software helpt om cyberaanvallen te herkennen en voorkomen. Cloud monitoring vult dit aan door alle logins, pogingen, e-mail en netwerkverkeer in de cloud actief te scannen op ongebruikelijke activiteiten.

Bij de detectie van een gevaar is de snelheid van het handelen cruciaal. Een team bestaande uit oud-AIVD medewerkers en experts op het gebied van cybersecurity. Deze experts bepalen de graad van de dreiging om hier vervolgens adequaat op te reageren. Zo wordt een cyber incident eerder onderkend.

Waarom Managed Detection & First Response?

  • 24/7 bescherming tegen ransomware en andere malware
  • Effectief door focus op Cloud logging en Endpoint
  • Voorbereid op incidenten, dus inclusief First Response bij incidenten