ICT netwerkbeheerder

Een goed werkend ICT netwerk is een onmisbare bouwsteen voor iedere moderne organisatie. Niet alleen op kantoor, maar ook onderweg of vanaf andere locaties moeten medewerkers toegang hebben tot dat netwerk. Snel, veilig en betrouwbaar. Nemesys; de ICT netwerkbeheerder met 25 jaar ervaring.

Onze adviseurs staan voor je klaar

 • Beveiliging

  Beveiliging

  Technologische vooruitgang heeft de werkwijze van bedrijven veranderd. Hoewel dit veel voordelen heeft voor het bedrijfsleven, biedt het cybercriminelen ook veel meer mogelijkheden. Hoe beveilig je het netwerk, de servers en je belangrijke en waardevolle bedrijfsdata tegen online bedreigingen?

 • Cloud computing

  Cloud computing

  Bedrijven verwachten steeds meer van hun IT omgeving. Data groeit explosief en wordt steeds belangrijker. Daarnaast verwachten medewerkers van een bedrijf dat zij steeds flexibeler, vanaf iedere locatie, met allerlei apparaten (zoals tablets en smartphones) kunnen werken. Dit betekent dat je meer tijd en geld moet investeren om up-to-date te blijven.

 • Wifi-netwerk

  Wifi-netwerk

  Steeds meer bedrijven kiezen voor het gemak en het voordeel van een draadloos (wifi) netwerk. Volgens de ICT trendwatchers zal de markt voor draadloze dataoplossingen de komende drie jaar zelfs nog verdubbelen.

 • Efficiënte dataopslag

  Efficiënte dataopslag

  Dankzij een efficiënte dataopslag kunnen organisaties op een optimale en kostenbesparende manier zo gunstig mogelijk data opslaan. NEMESYS in Oud-Beijerland helpt daarmee. Er zijn diverse manieren om de hoeveelheid data die je opslaat terug te dringen. Welke vorm van dataopslag voor jouw organisatie het meest geschikt is, hangt af van de manier waarop je werkt.

 • IT Infrastructuur

  IT Infrastructuur

  Problemen in je IT infrastructuur kunnen je leven aardig zuur maken en de productiviteit binnen je bedrijf flink afremmen. Het omgekeerde geldt evengoed: een solide IT infrastructuur geeft vaart en plezier in het werk. Ook geeft het je de ruimte om je te concentreren op waar je echt goed in bent. NEMESYS staat jou hierin graag bij en helpt jou bij het maken van de juiste keuzes voor jouw onderneming.

 • IT hardware & software

  IT hardware & software

  Het slim inkopen van IT hard- en software kan kosten besparen. Maar ook kiezen voor kwaliteit levert op lange(re) termijn vaak voordeel op!

 • Office 365

  Office 365

  Met Office 365 van Microsoft heb je vrijwel overal toegang tot de bekende Microsoft Office-programma’s waarmee je normaal gesproken werkt, plus professionele IT-services die gemakkelijk te beheren zijn.

 • Printing & Document Solutions

  Printing & Document Solutions

  Ieder bedrijf heeft te maken met een flink aantal documenten, of het nu papieren documenten of digitale documenten zijn. Hoe beheer je die overweldigende hoeveelheid aan documenten? Wij helpen je de documentenstroom, intern en extern, te optimaliseren.

 • Virtualisatie

  Virtualisatie

  Virtualisatie zorgt voor standaardisatie en optimalisatie binnen de IT-omgeving. Het is mogelijk om meerdere gevirtualiseerde omgevingen – servers, operating systemen, applicaties, werkplekken – binnen één fysieke omgeving te laten draaien.

Dit zijn onze beloftes

NEMESYS levert. Daar kun je van op aan. Gevraagd of ongevraagd hanteren wij deze beloftes voor elk van onze klanten.

 • WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

  Belofte 1

  WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

  Dag en nacht, omdat problemen niet alleen tussen 9 en 5 voorkomen.

 • BETROUWBARE SPULLEN

  Belofte 2

  BETROUWBARE SPULLEN

  Wij doen alleen zaken met betrouwbare leveranciers met een bewezen staat van dienst.

 • DUIDELIJKE TAAL

  Belofte 3

  DUIDELIJKE TAAL

  Wij verschuilen ons niet achter wollige omschrijvingen en mooie prietpraat. Als iets niet kan zullen we dat ook gewoon zeggen.

 • KENNIS VAN ZAKEN

  Belofte 4

  KENNIS VAN ZAKEN

  Van adviseur tot servicemedewerker, onze mensen weten waar ze het over hebben.

 • DOEN IS GELOVEN

  Belofte 5

  DOEN IS GELOVEN

  We gebruiken de oplossingen die we adviseren ook zelf. Loop gerust eens bij ons naar binnen en ervaar dat.

 • EERLIJKE PRIJZEN

  Belofte 6

  EERLIJKE PRIJZEN

  We maken transparante offertes waarvan we met een goed gevoel iedere euro kunnen verantwoorden.

Wij werken voor

Onze partners