Beveiliging

Online, internet en e-mail zijn niet weg te denken onderdelen van ons (zakelijke) leven geworden. Dat biedt kansen, maar brengt ook risico’s met zich mee. Hoe beveilig je het netwerk, de servers en je belangrijke en waardevolle bedrijfsdata tegen online bedreigingen?

KASPERSKY GOLD PARTNER

NEMESYS is gecertificeerd Gold Partner van Kaspersky. Dit staat garant voor uitstekende en up-to-date kennis op commercieel en technisch gebied.

Kaspersky heeft als missie om de meest effectieve, responsieve en efficiënte bescherming ter wereld te bieden tegen cyberdreigingen: malware, spam, hackers, DDoS-aanvallen, geavanceerde cyberspionagetools en cyberwapens.

Kaspersky Small Office Security

Kaspersky Small Office Security is ontworpen voor bedrijven met 5-25 computers, een aantal servers en mobiele apparaten. Het is kant-en-klaar voor gebruik en wordt beheerd vanuit één gebruiksvriendelijke cloudgebaseerde console. Er zijn geen IT-vaardigheden nodig om de beveiligingstools te gebruiken en om de beveiliging te monitoren vanaf elk aangesloten apparaat.

Small Office Security beschermt je tegen online aanvallen, ransomware en gegevensverlies.

Bestel hier direct online Small Office Security licenties!

Kaspersky Endpoint Security for Business

De groei in ‘overal, altijd en vanaf elk apparaat’ toegang tot bedrijfsgegevens betekent dat bedrijven zowel binnen als buiten de traditionele bedrijfsgrenzen bescherming moeten invoeren, zodat mobiele medewerkers en medewerkers op afstand geen beveiligingsrisico's introduceren. Kaspersky Endpoint Security for Business combineert krachtig endpointbeheer met krachtige beveiliging voor werkstations en file servers om je interne IT-infrastructuur te beschermen, en bevat robuuste mobiele beveiliging die bescherming biedt buiten de grenzen van het bedrijf.

Endpoint Security for Business geeft eersteklas beveiliging voor al je endpoints, waaronder laptops, desktops, file servers en mobiele apparaten.

Bestel hier direct online Endpoint Security for Business licenties!


Nemesys is de partner op het gebied van ICT beveiliging in de omgeving Oud-Beijerland, Barendrecht, Zwijndrecht en de Hoeksche Waard.