Office 365

Met Office 365 van Microsoft heb je vrijwel overal toegang tot de bekende Microsoft Office-programma’s waarmee je normaal gesproken werkt, plus professionele IT-services die gemakkelijk te beheren zijn.

MICROSOFT OFFICE 365 PARTNER

Als Microsoft Small Business Specialist in het bezit van Silver Competenties voor o.a. Communications en Hosting heeft NEMESYS de kennis en ervaring in huis om bedrijven te helpen bij het kiezen, implementeren en beheren van Office 365.

EFFICIËNT WERKEN EN CONTACT HOUDEN

Profiteer van hoogwaardige voorzieningen voor e-mail, vergaderen en samenwerken gekoppeld aan de superieure Office-tools en -diensten, allemaal vrijwel overal toegankelijk en eenvoudig te beheren.

Meer kracht in het vertrouwde Office

Werk vanaf bijna overal met je vertrouwde Office-toepassingen op diverse apparaten: pc’s, Macs en mobiele apparaten. Updates worden automatisch toegepast in Office als een service, zodat je erop kunt rekenen dat je altijd beschikt over de nieuwste versies van de programma’s waarop je vertrouwt, zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Access en Lync voor de pc.

Alle bestanden worden automatisch online opgeslagen, zelfs de bestanden op je pc, zodat je de nieuwste versie gemakkelijk kunt openen, bewerken en delen wanneer je onderweg bent.

E-mail en agenda’s onderweg

Iedereen blijft synchroon met e-mail van hoog niveau en gedeelde agenda’s die toegankelijk zijn van achter het bureau of onderweg. Met Office 365 heb je vrijwel overal toegang tot de laatste e-mailberichten en agenda’s vanaf je pc, Mac, webbrowser, Windows Phone, iPhone, Android-telefoon, Symbian-telefoon en BlackBerry. Telefoon kwijt? Je kunt gegevens van het apparaat wissen om onbevoegde toegang te voorkomen.

Deel je agenda en beschikbaarheidsinfo met anderen binnen en buiten het bedrijf, zodat vergaderingen gemakkelijker kunnen worden gepland. Bewaar belangrijke e-mailberichten met 25 GB opslagruimte voor elke gebruiker.

Een groter bereik met Office Web Apps

Maak online Office-documenten en sla ze op, bewerk ze of deel ze zodat ze beschikbaar zijn overal waar jij en je collega’s aan het werk zijn. Gebruik Office Web Apps als onderdeel van de Office 365-service om snel documenten op SharePoint weer te geven, makkelijk documenten te delen en hieraan samen te werken, en overal vanaf de meeste apparaten toegang te krijgen tot je documenten.

Vergaderen wordt nu nog gemakkelijker

Maak direct verbinding of start en organiseer onlinevergaderingen met HD-videoconferenties voor meerdere deelnemers, waarbij je in realtime aantekeningen kunt maken en je scherm kunt delen. Bovendien bespaar je reiskosten door onlinevergaderingen te houden, inclusief audio, HD-video en webconferenties. En met de aanwezigheidsindicator kun je zien wie er online is en beschikbaar is om te chatten. Beheer je status, zodat anderen weten wanneer en hoe ze contact kunnen opnemen.

ABONNEMENTSVORMEN

Office 365 wordt aangeboden in verschillende abonnementen voor elk type bedrijf en behoeften.

  • Office 365 Small Business Premium; Ideaal voor bedrijven met 10 werknemers of minder.
  • Office 365 voor Middelgrote en Grote Ondernemingen; Beste oplossing voor ondernemingen met 10 tot 250 werknemers.
  • Office 365 Enterprise; Voor grote organisaties.