Sharepoint

SharePoint is het platform van Microsoft waarmee je eenvoudig en snel een website kunt opzetten voor informatie uitwisseling en online samenwerking.

Dit kan in een intranet omgeving zijn of extern via een portaal. Standaard zijn er mogelijkheden voor workflow, automatisering van formulieren, business intelligence en documentenbeheer aanwezig. Hiermee biedt SharePoint een dynamisch platform om het gat te overbruggen tussen diverse systemen.

Je kunt SharePoint gebruiken als een veilige locatie voor het opslaan, ordenen, delen en gebruiken van gegevens vanaf vrijwel ieder apparaat. Het enige wat je nodig hebt, is een webbrowser zoals Internet Explorer, Chrome of Firefox.

SHAREPOINT SPECIALIST

Binnen NEMESYS beschikken we over  kennis en ervaring met SharePoint en .Net development. Hierdoor zijn we de perfecte partner voor het adviseren, in kaart brengen en oplossen van alle SharePoint gerelateerde vraagstukken. Of het nu gaat om het ontsluiten van je bestaande ICT-omgeving, het bouwen van complexe applicaties of het aansluiten van een extranet; wij hebben de kennis van zaken.

SHAREPOINT MOGELIJKHEDEN

SharePoint is één van de meest veelzijdige producten van Microsoft. De mogelijkheden voor je bedrijf zijn enorm. Je kunt hierbij o.a. denken aan;

  • het samenwerken op projecten (inclusief office integratie);
  • internet, intranet en extranet oplossingen;
  • Business Intelligence;
  • het indexeren, zoeken en vinden van de juiste informatie;
  • formulier integratie;
  • het realiseren van een volledige digitaal archief.