Netwerkbeheerder Hoeksche Waard

Jouw bedrijf in de Hoeksche Waard moet kunnen vertrouwen op een werkend ICT-systeem. Want je bedrijfsvoering komt volledig stil te staan zonder een goed netwerk. Je kunt geen offertes meer maken, geen facturen meer verzenden en je medewerkers kunnen niets meer beginnen. Dan is het goed om te weten dat de netwerkbeheerders van NEMESYS ervoor zorgen dat je netwerk en ICT-systemen blijven draaien zoals het hoort. Zo kunnen jij én je medewerkers ongehinderd doorwerken.

Expertise

Kiezen voor netwerkbeheer van NEMESYS heeft veel voordelen. Je hoeft bijvoorbeeld geen eigen netwerkbeheerders meer in dienst te hebben, maar kunt volledig vertrouwen op de expertise van onze gespecialiseerde én gecertificeerde medewerkers. Zo is weet je zeker dat jouw netwerk en je systemen optimaal gewaarborgd zijn. 

Deskundige netwerkbeheerders

Onze netwerkbeheerders houden jouw netwerk continu in de gaten, om te zien of alles nog goed werkt. Daarvoor controleren ze zelf periodiek je netwerk, maar maken ze ook gebruik van geautomatiseerde netwerkmonitoring. Daarmee krijgen de netwerkbeheerders meteen een seintje wanneer er bijvoorbeeld geen mail meer wordt ontvangen en verstuurd, of wanneer een harddisk op je server vol raakt. Ze kunnen daar meteen op inspelen. Vaak is het probleem dan al opgelost voordat jij zelf hebt gemerkt dat er een probleem was! 

Overeenkomsten netwerkbeheer

Wil jij ook jouw netwerkbeheer uitbesteden aan NEMESYS? Dan heb je de keuze uit diverse beheerovereenkomsten. Maak snel een afspraak met onze adviseurs zodat we met jou kunnen bespreken welke manier van netwerkbeheer voor jouw organisatie in de Hoeksche Waard het beste is. Spreken we je snel?

Dit zijn onze beloftes

NEMESYS levert. Daar kun je van op aan. Gevraagd of ongevraagd hanteren wij deze beloftes voor elk van onze klanten.

 • WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

  Belofte 1

  WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

  Dag en nacht, omdat problemen niet alleen tussen 9 en 5 voorkomen.

 • BETROUWBARE SPULLEN

  Belofte 2

  BETROUWBARE SPULLEN

  Wij doen alleen zaken met betrouwbare leveranciers met een bewezen staat van dienst.

 • DUIDELIJKE TAAL

  Belofte 3

  DUIDELIJKE TAAL

  Wij verschuilen ons niet achter wollige omschrijvingen en mooie prietpraat. Als iets niet kan zullen we dat ook gewoon zeggen.

 • KENNIS VAN ZAKEN

  Belofte 4

  KENNIS VAN ZAKEN

  Van adviseur tot servicemedewerker, onze mensen weten waar ze het over hebben.

 • DOEN IS GELOVEN

  Belofte 5

  DOEN IS GELOVEN

  We gebruiken de oplossingen die we adviseren ook zelf. Loop gerust eens bij ons naar binnen en ervaar dat.

 • EERLIJKE PRIJZEN

  Belofte 6

  EERLIJKE PRIJZEN

  We maken transparante offertes waarvan we met een goed gevoel iedere euro kunnen verantwoorden.