Netwerkbeheerder Oud-Beijerland

Voor je bedrijf in Oud-Beijerland moet je kunnen vertrouwen op een goed werkend ICT-systeem. Zonder goed netwerk valt je bedrijfsvoering immers helemaal stil. De netwerkbeheerders van NEMESYS zorgen ervoor dat je netwerk en ICT-systemen naar behoren blijven draaien. Zodat jij én je medewerkers ongehinderd en onbezorgd kunnen werken.

Deskundige netwerkbeheerders

De netwerkbeheerders van NEMESYS zijn deskundig en gecertificeerd. Ze houden continu de vinger aan de pols van jouw netwerk, om snel in te kunnen grijpen wanneer er iets met jouw netwerk aan de hand is. Ze controleren jouw netwerk handmatig door middel van periodieke controles, maar NEMESYS maakt ook gebruik van geautomatiseerde netwerkmonitoring. Dan gaat er meteen een seintje af wanneer bijvoorbeeld een harddisk op een server vol raakt, of wanneer er geen mail meer wordt ontvangen en verstuurd. Onze netwerkbeheerders kunnen meteen inspelen op dit soort problemen. 

Expertise

Kiezen voor netwerkbeheer van NEMESYS is heel voordelig en aantrekkelijk. Je hoeft immers zelf geen netwerkbeheerders in loondienst te hebben, omdat je volledig kunt vertrouwen op de expertise van onze gespecialiseerde medewerkers. Zo zijn de continuïteit en de betrouwbaarheid van je netwerk en van je ICT systemen optimaal gewaarborgd. 

Maak een afspraak

Wil jij ook gebruik maken van de expertise van de netwerkbeheerders van NEMESYS? Maak dan snel een afspraak met één van onze adviseurs. We zijn net als jouw bedrijf gevestigd in Oud-Beijerland, dus we zijn letterlijk altijd in de buurt als het nodig is. Spreken we elkaar snel?

Dit zijn onze beloftes

NEMESYS levert. Daar kun je van op aan. Gevraagd of ongevraagd hanteren wij deze beloftes voor elk van onze klanten.

 • WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

  Belofte 1

  WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

  Dag en nacht, omdat problemen niet alleen tussen 9 en 5 voorkomen.

 • BETROUWBARE SPULLEN

  Belofte 2

  BETROUWBARE SPULLEN

  Wij doen alleen zaken met betrouwbare leveranciers met een bewezen staat van dienst.

 • DUIDELIJKE TAAL

  Belofte 3

  DUIDELIJKE TAAL

  Wij verschuilen ons niet achter wollige omschrijvingen en mooie prietpraat. Als iets niet kan zullen we dat ook gewoon zeggen.

 • KENNIS VAN ZAKEN

  Belofte 4

  KENNIS VAN ZAKEN

  Van adviseur tot servicemedewerker, onze mensen weten waar ze het over hebben.

 • DOEN IS GELOVEN

  Belofte 5

  DOEN IS GELOVEN

  We gebruiken de oplossingen die we adviseren ook zelf. Loop gerust eens bij ons naar binnen en ervaar dat.

 • EERLIJKE PRIJZEN

  Belofte 6

  EERLIJKE PRIJZEN

  We maken transparante offertes waarvan we met een goed gevoel iedere euro kunnen verantwoorden.