Doen is geloven

Eén van de beloften van NEMESYS is ‘Doen is geloven’. Daarmee bedoelen we: doen waar je voor staat. In ons geval: doen wat we onze klanten adviseren. Daarom gebruiken we de producten en applicaties die we bij onze klanten implementeren zelf ook. Zo kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn.

Voordelen

Eén van de applicaties die NEMESYS zelf ook intensief gebruikt, is Skype for Business. Accountmanager Carlo van Vliet is al sinds het begin enthousiast over de mogelijkheden daarvan.

“Toen wij vier jaar geleden naar ons nieuwe pand verhuisden, was één van de uitgangspunten dat we plaats- en tijdsonafhankelijk zouden kunnen werken. De juiste hardware, maar zeker ook software als Skype for Business, leveren daarbij veel flexibiliteit op. Met Skype for Business ben je beter bereikbaar en heb je alle contacten binnen handbereik. Dat is een hele vooruitgang ten opzichte van de traditionele manier van communiceren, waarbij je op je mobiele telefoon eigenlijk alleen toegang hebt tot telefoonnummers. Omdat ik zelf de voordelen van zo’n toepassing ervaar, kan ik ze ook beter uitleggen aan onze klanten.”

Aandachtspunten

Niet alleen de voordelen, maar ook de aandachtspunten zijn zaken waarover Carlo beter kan adviseren omdat hij Skype for Business zelf gebruikt. “Zo is het bijvoorbeeld best even wennen voor de meeste medewerkers om met Skype for Business te werken, al was het alleen al omdat je een bepaalde discipline nodig hebt om optimaal bereikbaar te zijn. Omdat we dat in onze eigen organisatie hebben ervaren, hebben we praktische handleidingen en trainingen ontwikkeld voor onze klanten. Zo helpt onze ervaring hen verder.”

Sneller oplossen

Er is nóg een reden waarom NEMESYS zelf de producten gebruikt die het aan klanten verkoopt. “Wanneer onze supportafdeling bij een klant tegen een uitdaging aanloopt, kunnen we die situatie in onze eigen omgeving nabootsen en simuleren om zo sneller tot een oplossing te komen. En omdat we in onze hele organisatie de voor- en nadelen van bepaalde applicaties en hardware ervaren, kunnen we op alle niveaus de kosten en baten van de investering laten zien. Zowel op de korte als de lange termijn. Zelf ervaren we deze immers óók.”

Meer weten?

Wil jij weten of een ICT-oplossing als Skype for Business ook bij jouw bedrijf past? Neem contact op met Carlo of één van zijn collega’s. Hij vertelt je graag meer over onze producten en diensten.