Duidelijke taal

Stel: je gaat naar de bakker voor gebak. Op het kaartje staat ‘Unit in caisse, met vanille compound in gebruneerd moscovischbeslag’. Snap jij dan wat de bakker bedoelt? Namelijk een gebakje in een papieren vormpje, gemaakt van een bepaald soort cake, met een wat bruinere kleur en vanillearoma?

Wollig taalgebruik in ICT

Misschien dat je gedachten wel een beetje in de goede richting zouden gaan, maar je wilt het liefst toch zeker weten wat je koopt. Bij NEMESYS vinden we dat dat ook voor ICT zou moeten gelden. Daarom hoor en lees je bij ons alleen duidelijke taal en doen we niet aan wollig taalgebruik: één van onze zes beloften aan jou. Hier leggen we een paar termen uit die wij zelf wel gebruiken, maar die we in onze offertes of andere communicatie met jou zelden of nooit zullen gebruiken. 

Unified Communications
Dat betekent niets meer of minder dat je, naast bellen, ook kunt chatten, video kan toepassen en op andere manieren kan samenwerken met één softwarepakket. 

Collaboration
Ook weer zo’n mooie Engelse kreet, waarmee alleen maar wordt bedoeld dat je dankzij dit stukje software gemakkelijk kunt samenwerken. 

SIP-infrastructuur
Vrolijker dan je denkt, want SIP staat voor Session Initiation Protocol. Dat betekent eigenlijk gewoon: bellen via internet. Een veel makkelijker omschrijving voor wat 90% van de mensen thuis al doen met een alles-in-éénpakket. 

BYOD of CYOD
Bring - of choose - your own device, oftewel: je geeft als werkgever je medewerkers de volledige vrijheid of de keuze uit een aantal telefoons, tablets en randapparatuur die ze voor hun werk kunnen gebruiken. Vrijheid voor je medewerkers, maar tóch beheersbaar voor de ICT-afdeling. 

Fixed mobile convergence
Een ingewikkelde manier om te zeggen dat vaste en mobiele telefonie gekoppeld worden. Ook wel vast-mobiel integratie genoemd. Dat kan een goede oplossing zijn voor een eenmanszaak die altijd bereikbaar moet zijn, maar in verband met een professionele uitstraling niet alleen met een 06-nummer wil adverteren. 

Expertise

Dit is slechts een greep uit de ICT buzzwoorden waarmee we bij NEMESYS dagelijks te maken krijgen – en waarmee we jou liefst niet willen vermoeien. Wij vinden het belangrijk dat jij begrijpt welke diensten je van ons afneemt. Daarom gebruiken wij heldere taal. Is iets desondanks toch niet helemaal duidelijk? Vraag het ons gewoon, we leggen het graag aan je uit. Want net zoals wij niet alle ins en outs over de expertise van jouw bedrijf weten, verwachten wij niet dat jij álles over ICT weet. Daar neem je ons immers voor in de arm.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op en we vertellen je graag alles over onze diensten!

Dit zijn onze beloftes

NEMESYS levert. Daar kun je van op aan. Gevraagd of ongevraagd hanteren wij deze beloftes voor elk van onze klanten.

 • WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

  Belofte 1

  WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

  Dag en nacht, omdat problemen niet alleen tussen 9 en 5 voorkomen.

 • BETROUWBARE SPULLEN

  Belofte 2

  BETROUWBARE SPULLEN

  Wij doen alleen zaken met betrouwbare leveranciers met een bewezen staat van dienst.

 • DUIDELIJKE TAAL

  Belofte 3

  DUIDELIJKE TAAL

  Wij verschuilen ons niet achter wollige omschrijvingen en mooie prietpraat. Als iets niet kan zullen we dat ook gewoon zeggen.

 • KENNIS VAN ZAKEN

  Belofte 4

  KENNIS VAN ZAKEN

  Van adviseur tot servicemedewerker, onze mensen weten waar ze het over hebben.

 • DOEN IS GELOVEN

  Belofte 5

  DOEN IS GELOVEN

  We gebruiken de oplossingen die we adviseren ook zelf. Loop gerust eens bij ons naar binnen en ervaar dat.

 • EERLIJKE PRIJZEN

  Belofte 6

  EERLIJKE PRIJZEN

  We maken transparante offertes waarvan we met een goed gevoel iedere euro kunnen verantwoorden.