LoRaTag kennissessie

Werkt je bedrijf met dure gereedschappen, verhuurde producten of andere waardevolle objecten waarvan je graag 24/7 wil kunnen zien waar ze zich bevinden? LoRaTag geeft je die mogelijkheid. Meer weten? Bezoek onze kennissessie op vrijdag 27 oktober a.s.!

LoRaTag

De LoRaTag is een kleine, robuuste en waterdichte zender die gemonteerd kan worden op nagenoeg alle objecten. De LoRaTag is het eerste product in Nederland wat gebruik maakt van het betrouwbare KPN LoRa netwerk. Dit netwerk zorgt ervoor dat je kleine hoeveelheden informatie kunt uitwisselen tussen objecten en systemen tegen een zeer laag stroomverbruik.

Nadat de zender is geplaatst op een object is de locatie terug te vinden in de app of in de online portal. Hierdoor kan de positie van het object met een grote nauwkeurigheid bepaald worden. Bovendien is het een zeer betaalbare oplossing.

Kennissessie vrijdag 27 oktober

Op vrijdag 27 oktober van 9:00 tot 10.30 uur organiseren wij een LoRaTag kennissessie. Hierbij informeren wij je over de mogelijkheden, specificaties en prijzen van de LoRaTag. Verder krijg je een demonstratie van de app en de online portal. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om specifieke vragen te stellen.

Agenda
8:45-9:00 Ontvangst/ koffie
9:00-10:00 Presentatie LoRaTag en demonstratie app en online portal
10:00-10:30 Q&A 

Locatie
Deze kennissessie wordt gehouden op ons kantoor in Oud-Beijerland, Aston Martinlaan 2.

Direct aanmelden of meer weten?

Meld je nu direct aan voor deze gratis kennissessie via het onderstaande formulier. Wil je eerst meer weten? Bel dan met één van onze adviseurs, tel. 088-633 1000.

Aanmelden LoRaTag kennissessie