Uitnodiging: Haringparty Hoeksche Waard op donderdag 30 juni a.s.

Op donderdag 30 juni a.s. wordt van 17.00 tot 20.00 uur de 2e Haringparty Hoeksche Waard georganiseerd voor ondernemers. NEMESYS en HostedXL zijn de hoofdsponsoren van dit gezellige netwerkevenement.

Locatie

De locatie voor de Haringparty Hoeksche Waard is deze keer bij Van der Mark Transport, aan de James Wattstraat 2 in Oud-Beijerland. De locatie wordt speciaal voor deze netwerkgelegenheid op ludieke wijze ingericht voor ondernemend Hoeksche Waard. Er is voldoende (gratis) parkeerruimte.

Entree

De entree bedraagt € 20,00 euro p.p. waarbij onbeperkt van de catering gebruik gemaakt kan worden. De opbrengst komt voor 50% ten goede aan de Hospice Hoeksche Waard en voor 50% aan de actie Tour for Life van HW-ondernemer Danny Reedijk.

Netwerken en haringhappen zijn de belangrijkste ingrediënten voor deze 2e Haringparty Hoeksche Waard. Voor de niet-haringliefhebbers is er ook een speciale hamburgerkraam aanwezig. Er is verder gepaste muzikale omlijsting aanwezig en wederom zal er een veiling plaatsvinden.

Kaarten bestellen

Aanmelding is verplicht. Zonder toegangsbewijs heb je geen toegang tot de haringparty. Je kunt kaarten bestellen voor de Haringparty Hoeksche Waard via de website www.haringparty-hoekschewaard.nl.