Scannen naar oplossingen met Kyocera

Het scannen van een document is tegenwoordig eenvoudig te realiseren. Bedrijven gebruiken veelal een documentinformatiesysteem, ERP- en CRM-applicatie om documenten op te slaan en weer eenvoudig terug te vinden. Met de document solutions van Kyocera werk je snel en flexibel.

Geïntegreerde scanfuncties

Het digitaliseren van documenten is een onmisbaar onderdeel van het alledaagse kantoorleven geworden. Daarom zijn veel Kyocera MFP’s standaard uitgerust met geïntegreerde scanfuncties waarmee eenvoudig en snel documenten gedigitaliseerd kunnen worden naar PDF, TIFF of JPEG-formaat. De digitale documenten kunnen naar diverse bestemmingen worden verzonden voor verdere verwerking.

Standaardoplossingen voor bedrijfsapplicaties

Kyocera biedt voor veelgebruikte bedrijfsapplicaties standaardoplossingen die snel en eenvoudig kunnen worden geïmplementeerd binnen je bestaande bedrijfsproces en -omgeving. Hierdoor kun je aanzienlijke besparingen realiseren in tijd en geld en je bedrijfsprocessen vele malen efficiënter inrichten.

Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om deze standaardconcepten speciaal voor jouw bedrijfsproces verder te optimaliseren.

Scan direct naar je bedrijfsapplicatie

Kyocera breidt het aantal standaard scannen naar oplossingen continu uit. Staat de door jou gewenste applicatie nog niet erbij vermeld? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.