10 zakelijke pluspunten van de Samsung Galaxy S10

Met de Galaxy S10 heeft Samsung opnieuw een innovatief en veelzijdig toestel uitgebracht. Het biedt op ieder gebied de beste specificaties en is ook nog eens erg duurzaam. Maar wat zijn nu de features die de Galaxy S10 zakelijk zo interessant maken? Een greep uit de voordelen.

Supersnelle processor en ruim werkgeheugen

De processor van de Galaxy S10 is erg snel en energiezuinig. Ook het werkgeheugen is standaard erg groot. Daardoor kunnen taken nog productiever worden ingevuld en wordt multitasken nog makkelijker. 

Ruime opslagcapaciteit 

Een vol opslaggeheugen kan smartphones erg traag maken. Met de Galaxy S10 zal dat niet snel het geval zijn. De Galaxy S10 is beschikbaar met 128 tot 1 TB standaard opslaggeheugen. Op alle toestellen kan dat worden uitgebreid met nog eens 512 GB via microSD. 

Slimme batterij 

De batterijen van de Galaxy S10 zijn standaard erg krachtig. Bovendien gaan ze veel efficiënter met het energieverbruik om. Je kunt daardoor de gehele dag zorgeloos van het toestel gebruikmaken. 

Diverse multitaskmogelijkheden 

De Galaxy S10-toestellen zijn voorzien van veel verschillende multitaskmogelijkheden. In combinatie met het grote scherm en krachtige hardware leidt dit tot een hogere mate van productiviteit. 

Robuuste standaardbeveiliging 

Het ingebouwde Knox Platform zorgt voor zeer sterke bescherming op hard- en softwareniveau. De ultrasone vingerafdrukscanner biedt sterke beveiliging op basis van biometrische kenmerken. 

Waardevol onderdeel van de moderne werkplek 

De Galaxy S10 kan worden gebruikt in combinatie met Samsung DeX. Hiermee kan de smartphone binnen een desktopomgeving worden ingezet. Door het aansluiten van een externe monitor en muis en een extern toetsenbord kunnen apps daardoor ook op groot scherm worden gebruikt. Dat maakt van de Galaxy S10 een interessante keuze voor de moderne werkplek.

Innovatieve draadloze oplaadmogelijkheid 

Wireless PowerShare, de ingebouwde draadloze oplaadmogelijkheid, stelt je in staat andere devices via de smartphone op te laden. Een voorbeeld is een smartwatch die oplaadt door hem op de Galaxy S10 te leggen. 

Gebruiksvriendelijke bediening 

De Galaxy S10 is het eerste toestel met One UI. One UI is een nieuwe gebruikersinterface die het bedienen van grote schermen eenvoudiger maakt. Daardoor kan er nog sneller worden gewerkt.

Duurzaam design 

De Galaxy S10 heeft een IP68-certificering, wat aantoont dat de toestellen stof- en waterdicht zijn. Gorilla Glass 6 maakt het scherm beter bestand tegen valpartijen en stootjes. Daardoor wordt de kans op schade verminderd.

Uitgebreide camerafunctionaliteit 

De Galaxy S10 en Galaxy S10+ hebben 3 camera’s op de achterzijde en respectievelijk 1 of 2 frontcamera’s. De Galaxy S10e heeft 2 camera’s aan de achterzijde en een frontcamera. Ook zijn er veel cameraopties aan boord. Daardoor ontstaan veel nieuwe mogelijkheden op het gebied van smartphonefotografie.