Mobiel abonnement voor ondernemers: @Work

T-Mobile en Tele2 bieden ondernemend Nederland vanaf nu een nog beter abonnement. Het Unlimited @Work abonnement voor zakelijke klanten is vernieuwd! Vanaf nu profiteer je als ondernemer van lagere kosten, onbeperkt zaken doen én het beste netwerk.

@Work onbeperkt

T-Mobile en Tele2 bieden vanaf heden een nieuw abonnement voor ondernemend Nederland: @Work. Met dit nieuwe abonnement krijgt zakelijk Nederland nog meer waar voor zijn geld. Zo betaal je voor een 2-jarig Unlimited abonnement met onbeperkt data en bellen nog maar € 25,- per maand.

Nieuw abonnement

T-Mobile @Work speelt in op de behoeften van bedrijven en medewerkers om altijd en overal bereikbaar te kunnen zijn. Daarnaast hoeven ze zich geen zorgen meer te maken over onverwachte kosten dankzij Unlimited data & bellen in Nederland. Binnen de EU kun je bovendien maandelijks 20GB data gebruiken. Onbeperkt bellen en 20GB data in de VS is inbegrepen als je daar gebruik maakt van het netwerk van T-Mobile USA.

Volgens Léon Toet, directeur zakelijke markt T-Mobile is er de laatste tijd hard gewerkt aan de integratie van de zakelijke productportfolio’s van beide bedrijven. “We voegen de kennis, expertise, netwerken en productportfolio’s samen. Dat geeft ons de schaalgrootte om al onze zakelijke klanten optimaal te bedienen en de markt verder op te schudden. En dat blijven we doen. Met ons vernieuwde @Work portfolio zetten we zakelijke proposities op scherp. Voor alle ondernemers in Nederland.”

Snel, betrouwbaar en Unlimited

Sinds het samengaan van T-Mobile en Tele2 in januari van 2019 bundelen de telecomproviders de krachten. Waar T-Mobile mobiele dienstverlening als achtergrond heeft, is Tele2 juist groot geworden met vaste communicatiediensten. Het beste van deze twee werelden wordt voor de zakelijke markt nu samengebracht en voortgezet onder T-Mobile Ondernemen.