Samsung Galaxy Note9 en Galaxy Tab S4 nu verkrijgbaar

Vanaf deze week zijn de Samsung Galaxy Note9, Galaxy Tab S4 en Galaxy Tab A 10.5 officieel verkrijgbaar. Met deze nieuwe tablets en smartphones voegt Samsung weer nieuwe en zakelijk interessante devices toe aan haar portfolio. Dat maakt het nieuwe aanbod dan ook interessant voor vrijwel ieder type organisatie. 

Samsung Galaxy Note9 – het beste van het beste 

De Samsung Galaxy Note9 is de smartphone voor de veeleisende zakelijke gebruiker. Het toestel biedt louter high-end functionaliteit. De supersnelle processor en 6 of 8 GB werkgeheugen garanderen krachtige prestaties. Multitasken verloopt daardoor moeiteloos. De gebruiker kan kiezen uit 128 of 512 GB standaard opslagcapaciteit. Deze kan via microSD worden uitgebreid met nog eens 512 GB.

De verbeterde S Pen schrijft fijner dan ooit én biedt nieuwe mogelijkheden op het gebied van productiviteit en creativiteit. Samsung DeX maakt het mogelijk de Galaxy Note9 in desktopmodus te gebruiken. In combinatie met de zeer krachtige 4000-mAh batterij en de vele apps garandeert de Galaxy Note9 de gehele dag functionaliteit.

Samsung Galaxy Tab S4 – de krachtige high-end tablet 

De Galaxy Tab S4 is het nieuwste model in de populaire premium Galaxy S-lijn van Samsung. De tablet heeft een 10,5-inch Super AMOLED-display met een kijkverhouding van 16:10. De supersnelle processor, 4 GB werkgeheugen en de S Pen maken multitasking prima mogelijk.

Standaard is de Galaxy Tab S4 voorzien van maar liefst 64 GB opslagcapaciteit. Dit kan worden uitgebreid tot 400 GB. Door de tablet te koppelen met Samsung DeX kan deze in laptopwerkmodus worden gebruikt. De 7300-mAh batterij garandeert een gebruiksduur van vijftien uur. 

Samsung Tab A 10.5 – de middenklasser die meer biedt 

De Galaxy Tab A 10.5 is de nieuwste Samsung-tablet voor het middensegment. Ook zakelijk is deze stijlvolle tablet interessant; het werkgeheugen is met 3 GB geschikt voor multitasking. Een andere interessante functionaliteit is de SmartThings-app. Hiermee is het mogelijk allerlei slimme apparaten aan te sturen, zoals kantoorverlichting.

Er is keuze uit een wifi only-versie en een versie met 4G. Deze allrounder combineert een aantrekkelijke prijs met een prima design en een aantrekkelijke lijst aan specificaties.

Meer weten of advies?

Wil je meer weten over deze nieuwe Samsung devices of wil je advies over smartphones en tablets voor jouw bedrijf of organisatie in het algemeen? Neem dan contact op met één van onze adviseurs. Bel 088-633 1000.