De voordelen van een mobiel groepsabonnement

Mobiele telefonie moet goed geregeld zijn, maar wel zonder hier veel tijd aan kwijt te zijn. Kies er daarom voor om de afzonderlijke mobiele abonnementen bij 1 provider onder te brengen in een groepsabonnement. Kies voor deze tijd- en kostenbesparing én profiteer van aanvullende diensten. 

Voordelen mobiel groepsabonnement

Een mobiel groepsabonnement biedt namelijk de onderstaande voordelen:

  • Onderling de bundels delen: Waarom zou je voor een medewerker die buiten zijn bundel belt of data verbruikt extra bijbetalen, terwijl een collega nog MB’s of belminuten over heeft? Deel onderling de bundels en betaal pas bij als alle bundels zijn verbruikt.
  • Past bij je organisatie: Niet elke mobiele gebruiker heeft dezelfde behoeften. Zo zal de buitendienstmedewerker meer mobiel bellen en meer data verbruiken dan een medewerker van de financiële administratie. Of zit weer een andere collega veel in het buitenland. Vaak zijn eenvoudig extra modules en modules aan te zetten voor individuele gebruikers of bepaalde groepen.
  • Onderling gratis bellen: belkosten kunnen snel in de papieren lopen. Bellen je medewerkers veel onderling? Dan is het in veel gevallen mogelijk onderling gratis te bellen. Zo blijven de belbundels zoveel mogelijk gespaard en de kosten onder controle. 
  • 24/7 inzicht: Als beheerder heb je graag inzicht in het actuele verbruik en de actuele belkosten van alle aansluitingen. Veel oplossingen bieden een portaal waarin overzichtelijk de status is te zien en instellingen gewijzigd kunnen worden. Hierdoor kom je niet voor verrassingen achteraf te staan.
  • Integreer vaste en mobiele telefonie: De mogelijkheden van een groepsabonnement zijn groter dan wanneer je afzonderlijke abonnementen afsluit. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk mobiele telefonie met vaste telefonie te koppelen. Medewerkers zijn op één nummer bereikbaar, of ze nu op kantoor hun vaste telefoon gebruiken, of onderweg hun smartphone. 
  • Administratievriendelijk: Heb je met twintig mobiele aansluitingen ook twintig facturen om in te boeken en te betalen? Met een groepsabonnement gelukkig niet. Breng al je aansluitingen onder bij één partij en ontvang één factuur. Dat is wel zo prettig voor de administratie.