De voordelen van bedrijfsbrede data- en belbundels

Steeds meer telecomproviders bieden bedrijfsbrede bel- en databundels aan. Hiermee beschikken bedrijven over een abonnement waar alle medewerkers gebruik van kunnen maken. Op deze manier heb je altijd grip op het verbruik en de kosten per medewerker.

Bellen, sms’en en data uit één bedrijfsbundel

Hoe groter het bedrijf, hoe lastiger het is om voor iedere medewerker een passend abonnement af te sluiten. Collega’s die onderweg zijn kunnen bijvoorbeeld meer data gebruiken dan medewerkers op kantoor, waardoor de kosten en het verbruik per bundel vaak niet overzichtelijk zijn. Met één bundel voor de gehele organisatie behoort deze kwestie tot het verleden. Bedrijfsbrede abonnementen zorgen er namelijk voor dat belminuten en data naar behoefte worden verdeeld onder medewerkers. 

Meer grip op kosten 

Onverwachte kosten, zoals relatief duur gebruik van extra data buiten de bundel, behoren zo tot het verleden. Bedrijven profiteren daarnaast van één contract en een vast bedrag per maand. Op deze manier behoudt de organisatie meer grip op haar telefonie- en internetgebruik.

Bedrijfsbundels kunnen productiviteit verhogen

Deze bedrijfsbrede bundels voldoen perfect aan de wens van bedrijven om medewerkers ook buiten kantoor productief te laten zijn. Doordat alle medewerkers gebruikmaken van één abonnement worden data efficiënt naar behoefte verdeeld. Dit stelt medewerkers in staat om onderweg even productief te zijn als op kantoor. Zonder dat zij zich druk hoeven te maken om hoge kosten.