Yes. Eindelijk kostenbeheersing.

De leukste kanten van het ondernemen zitten hem vaak meer in het vergroten van de opbrengsten, dan in het beheersen van de kosten. Toch is ook dit laatste essentieel voor elke organisatie. En met de juiste instrumenten hoeft het helemaal niet veel tijd te kosten. Yes Telecom biedt hiervoor gratis de oplossing E-view.

Yes E-view

E-view is het perfecte instrument om je (mobiele) telecomkosten te beheersen. Je maakt met één druk op de knop overzichtelijke analyses achteraf. Maar daarnaast heb je ook 24 uur per dag inzage in het actuele verbruik van alle medewerkers. Dus indien nodig kun je op tijd bijsturen, voordat de factuur op de mat valt.

E-view opties

Welke opties biedt E-view? Alles in E-view werkt snel, overzichtelijk en intuïtief. Log je in, dan wijst het zich verder vanzelf. In het openingsscherm krijg je direct een overzicht van alle belangrijke gegevens, zoals het actuele verbruik en de maandelijkse kosten. Vervolgens klik je makkelijk door naar verdere informatie.

Je hebt onder andere de mogelijkheid om analyses te maken van de totaalfactuur, maar ook per aansluiting, per uur, dag, week of maand. Wil je een alert ontvangen als een bepaalde gebruiksdrempel wordt overschreden? Dat kan: je stelt zelf in hoe hoog die drempel is.

Vind je het handig om een splitsing te maken tussen zakelijk en privé? Geen probleem. En als je medewerkers inzage wil geven in de verbruikskosten, dan maakt je extra gebruikersaccounts aan, en bepaal je welke rechten elke gebruiker heeft.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Onze adviseur vertelt je graag meer over de voordelen van Yes E-view en geeft je graag een demo voor het gratis gebruik van deze kostenanalyse tool.