Yes. Eindelijk snel geregeld.

Schade of defect aan je mobiele toestel? Met de Vervangservice van Yes Telecom heb je op elke plek in Nederland binnen 4 uur een vervangend toestel. En je oude toestel wordt direct meegenomen ter reparatie. Zo blijf je bereikbaar, zonder omkijken.

Vervangservice

Optimale bereikbaarheid is voor veel organisaties essentieel. Daarom zet Yes Telecom, dé mobiele provider voor de zakelijke markt, alles op alles om die bereikbaarheid te garanderen. Niet alleen door gebruik te maken van het kwaliteitsnetwerk van KPN, maar ook door met Vervangservice snel te handelen bij eventuele storingen aan je devices.

Binnen 4 uur

Als ondernemer kun je geen moment zonder je mobiele telefoon. En heb je schade of een defect aan je mobiele telefoon, dan wil je uiteraard zo snel mogelijk een vervangend toestel.

Heb je schade aan je smartphone, dan zorgt Yes dat je zo snel mogelijk een vervangend toestel hebt en weer bereikbaar bent. En dat binnen 4 uur en op elke plek in Nederland. Inclusief een nieuwe simkaart als dat nodig is. Je oude toestel wordt direct meegenomen ter reparatie. Zo blijf je bereikbaar, zonder omkijken.