NEMESYS lid van samenwerkingsverband Power Partners

Een geselecteerde groep ICT-bedrijven, waaronder NEMESYS, heeft commitment gegeven om in samenwerking met Alcatel-Lucent Enterprise en distributeur Nextel de Power Partners op te richten. Met als doel een landelijk dekkende ondersteuning te bieden aan eindgebruikers van de zakelijke telefonieplatformen van Alcatel-Lucent; de OXO en OXE.

Alcatel-Lucent telefonie ondersteuning

Dit initiatief is gestart om ervoor te zorgen dat er een antwoord komt op de grote vraag naar ondersteuning voor de Alcatel-Lucent OXO en OXE (Vox Novo) markt. Zoals bekend is, gaat ISDN verdwijnen. Daarbij weten veel eindgebruikers niet goed waar ze terecht kunnen voor ondersteuning van de Alcatel-systemen.

Om de perfecte oplossing te kunnen bieden aan deze eindgebruikers is een samenwerking met de fabrikant, distributeur en reseller van groot belang. Door deze samenwerking kunnen de Power Partners ervoor zorgen dat huidige systemen een upgrade krijgen, waarbij alle denkbare oplossingen geboden kunnen worden en waardoor de systemen weer gereed zijn voor de toekomst.

Toekomstgerichte oplossing

Bij de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst in Garderen, gaf Ed de Wilde (Algemeen directeur) van Nextel aan dat het tijd is om eindgebruikers een toekomstgerichte oplossing te bieden. Door verschillende maatwerk marketingactiviteiten op te zetten met de Power Partners, wordt de doelgroep benadert en wordt ondersteuning geboden.

Juergen Reintjes (Vice President Channel Alliances Europe & North) van Alcatel-Lucent Enterprise heeft tijdens zijn presentatie commitment uitgesproken naar de Power Partners. Vanuit Alcatel-Lucent Enterprise worden middelen beschikbaar gesteld om deze beweging tot een succes te maken. Nextel: “Met Power Partners worden alle krachten en specialisaties gebundeld en hebben we een groep van sterke bedrijven, waardoor we met een nationale dekking kunnen opereren.”

Power Partners

Power Partners wordt gevormd door: Kreuze, Telematch, Telecom Service Groep, Terberg IP Products & Solutions, Sollie.Comm, Paree en NEMESYS.