Gemeente Woudenberg kiest voor NEMESYS

De gemeente Woudenberg heeft NEMESYS de opdracht gegeven voor de vernieuwing van hun telefoniesysteem. Daarnaast zal NEMESYS de komende jaren de service en het onderhoud verzorgen.

GEMEENTE WOUDENBERG

De gemeente Woudenberg is een middelgrote gemeente in de provincie Utrecht met ruim 12.000 inwoners en 80 medewerkers. De organisatie is volop in beweging. Een goede dienstverlening aan en communicatie met de inwoners staat hoog in het vaandel. Op het gebied van dienstverlening en informatietechnologie wordt er momenteel een moderniseringsslag gemaakt. Mede daarom was de gemeente op zoek naar een vernieuwde telefonieomgeving.

KEUZE VOOR NEMESYS

Na de leveranciersselectie en een gedegen offertetraject heeft de gemeente Woudenberg gekozen voor NEMESYS. NEMESYS gaat het ‘oude’ Mitel 3300 telefoniesysteem van de gemeente upgraden naar een nieuw Mitel MiVoice Businesssysteem. Hiermee wordt in een aantal fases de telefonieomgeving volledig gemoderniseerd. Daarbij worden o.a. de belangrijkste wensen van de gemeente ingevuld:

  • een stabiele en betrouwbare telefonieomgeving realiseren;
  • de efficiëntie verhogen bij het Klant Contact Center (KCC);
  • de operationele kosten verlagen en beheersen door efficiëntie, flexibiliteit en gebruik te maken van VoIP en SIP infrastructuur;
  • vast en mobiel integreren;
  • de bereikbaarheid optimaliseren d.m.v. presence tools;
  • communicatiemiddelen zoals chat, video en samenwerktools toevoegen door integratie met Skype for Business;
  • een toekomstbestendig communicatieplatform realiseren waar gemeente Woudenberg de komende jaren mee vooruit kan.

MITEL MIVOICE BUSINESS

Optimaal bereikbaar zijn? Dat kan met het MiVoice Business telefoniesysteem van Mitel. Door gebruik te maken van de uitgebreide set features, applicaties en mogelijkheden waarover MiVoice Business beschikt, regel je de bereikbaarheid goed en op maat. MiVoice Business is er voor organisaties met 5 tot 65.000 gebruikers, met één of meerdere vestigingen, lokaal of wereldwijd.

OOK VERVANGEN, UPGRADEN OF UITBREIDEN?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe telefonieomgeving? Of heeft je huidige systeem eenupgrade, herprogrammering of uitbreiding nodig? Neem dan eens contact met ons op.