Haal meer zakelijk voordeel uit vast-mobiel integratie

Apps, mobiele devices en supersnel draadloos internet hebben gezorgd voor veel nieuwe communicatiemogelijkheden. Deze stellen ons in staat altijd en overal te communiceren. Dat zorgt voor veranderingen in de zakelijke markt; klanten verwachten die flexibiliteit ook van bedrijven. Daar kan op verschillende manieren aan worden voldaan, zoals met vast-mobiel integratie (VaMo). 5 manieren waarop VaMo zakelijk voordeel oplevert. 

Grotere bereikbaarheid 

Met VaMo profiteer je van de uitstraling van een vast nummer en de flexibiliteit van je mobiele telefoon. Je vaste nummer wordt namelijk doorgeschakeld naar je mobiele telefoon, waardoor je altijd via één nummer bereikbaar bent. Je hoeft daardoor nooit meer een gesprek te missen. Hoe beter je bereikbaarheid, hoe hoger je klanttevredenheid. 

Efficiëntere zakelijke communicatie

Veel VaMo-oplossingen bieden functionaliteiten die je zakelijke communicatie een stuk efficiënter inrichten. Denk aan het eenvoudig doorschakelen van belletjes en het opzetten van groepsgesprekken. Veel VaMo-oplossingen bieden daarnaast presence information. Hiermee heb je altijd inzicht in de bereikbaarheid van collega’s, waardoor onnodige contactmomenten tot het verleden behoren. 

Lagere operationele kosten

Vast-mobiel integratie is een oplossing die gebruikmaakt van de cloud. Wanneer je je binnen het wifi-netwerk van de organisatie bevindt bel je automatisch via wifi. Op deze manier wordt de duurdere mobiele belbundel niet aangesproken. Dat kan al snel leiden tot een mooie besparing op je belkosten.

Uitstekende vervanger voor DECT-telefonie 

VaMo wordt tegenwoordig veel gebruikt als alternatief voor DECT-telefonie. VaMo biedt namelijk grotendeels dezelfde mogelijkheden als DECT. Je hebt dus niet langer dure draadloze telefoons nodig, maar profiteert van het gemak van één toestel. 

Eén aanspreekpunt voor je zakelijke telefonie

Met VaMo breng je je vaste en mobiele telefonie onder bij één provider. Dat betekent dat je ook maar één contract, factuur en aanspreekpunt hebt voor je zakelijke telefonie. Bovendien ervaar je het gemak van maandelijks voorspelbare kosten. Daarmee breng je gelijk meer overzicht aan in je administratie.