Hosted telefonie houdt je verbonden met je klant

De klok begint nu echt te tikken. Binnen afzienbare tijd komt er een definitief einde aan ISDN 1/2. Vanaf 1 september 2019 wordt het uitgefaseerd en kun je niet meer bellen via deze techniek. Tijd om zo snel mogelijk over te stappen naar het toekomstbestendige alternatief: hosted telefonie. 

Voorkom onbereikbaarheid

Voor je dienstverlening is het natuurlijk belangrijk dat je zo bereikbaar mogelijk bent. Je zakelijke telefonie speelt daarin een belangrijke rol. Veel bedrijven vertrouwden daarvoor op ISDN 1/2, dat jarenlang als dé verbinding gold voor telefonie. Digitale ontwikkelingen hebben de techniek echter doen verouderen.

Om die reden zal deze binnenkort niet langer beschikbaar zijn. Maak je hier nog gebruik van, dan loop je het risico straks ineens onbereikbaar te zijn. En dat kan al snel negatieve gevolgen opleveren voor de continuïteit van je bedrijfsvoering. Onnodig, en bovendien eenvoudig te voorkomen. Blijf bereikbaar ‒ kies voor hosted telefonie

Waarom je kiest voor hosted telefonie

Kiezen voor hosted telefonie is ‒ naast noodzakelijk ‒ ook heel logisch. Je belt namelijk op exact dezelfde manier als voorheen. Het verschil is alleen dat je telefooncentrale in de cloud staat. En da’s handig, want zo heb je altijd volledige controle over de functionaliteiten.

Je stelt je telefooncentrale precies in zoals jij dat wilt. Functionaliteiten en aansluitingen kun je zelf eenvoudig op- en afschalen. Bovendien kun je heel eenvoudig routings instellen, zodat je klanten altijd de juiste persoon aan de lijn krijgen. Zo sluit jouw telefooncentrale altijd aan bij je wensen en behoeften, en maak je je klantcontact meteen stukken efficiënter. Makkelijker en gebruiksvriendelijker kan eigenlijk niet. 

Wacht niet langer ‒ stap nu over 

Je hebt niet zo heel lang meer om over te stappen naar hosted telefonie. Het is dan ook verstandig hier zo snel mogelijk werk van te maken. Dat heeft ook te maken met het feit dat hosted telefonieoplossingen altijd op maat worden geïmplementeerd. Dat betekent dat er soms wat meer werk kan schuilen in de ontwikkeling en installatie ervan.

Om die reden is het verstandig dit traject zo snel mogelijk in gang te zetten. Op die manier ben je goed voorbereid op de uitfasering van ISDN, blijf je bereikbaar én komt je zakelijke succes op dat vlak in ieder geval niet in het geding.

Adviesgesprek inplannen?

Maak een afspraak met één van onze medewerkers voor een vrijblijvende kennismaking en adviesgesprek!