Hosted Telefonie voor 6 vestigingen ROGAM

NEMESYS levert een Hosted Telefonie oplossing van HostedXL aan ROGAM. De officiële Mercedes-Benz dealer in de regio Rotterdam, stapt met 6 vestigingen over op het cloud telefonie platform van HostedXL.

Ruim 100 werkplekken en Klant Contact Center

Met deze overstap profiteert ROGAM straks van een up-to-date VoIP telefoniesysteem met moderne features en een uitstekende bereikbaarheid tegen vaste maandelijkse kosten.

De Hosted Telefonie omgeving verbindt 6 vestigingen van ROGAM met in totaal ruim 100 werkplekken en een centraal Klant Contact Center (KCC). Dit KCC geeft ROGAM de mogelijkheid om de dienstverlening en after-sales voor hun klanten verder te verbeteren.

Voor de ROGAM medewerkers is er afhankelijk van hun type functie een mix tussen vaste telefoniegebruikers, draadloze telefoniegebruikers en smartphone-app gebruikers.

Over ROGAM

Sinds 1955 is ROGAM officieel Mercedes-Benz bedrijfswagendealer en sinds 2001 ook personenwagendealer. Tevens is ROGAM dealer van de merken smart en FUSO bedrijfswagens. ROGAM heeft vestigingen in Bergschenhoek (hoofdvestiging), Gouda (Moordrecht), Rotterdam Autostrada, Rotterdam Charlois, Rotterdam Spaanse Polder en Dordrecht. Deze 6 vestigingen zijn veelal gelegen aan de belangrijkste uitvalswegen van Rotterdam.

Met loyale en vakkundige medewerkers streeft ROGAM ernaar een betrouwbare partner te zijn door servicegericht en professioneel aan de mobiliteit te werken. ROGAM biedt een breed pallet aan producten en diensten: verkoop en reparatie van personen-, bestelwagens en trucks. Maar ook schadeafhandeling, onderdelen, leasing en vervangend vervoer.