Hosted Telefonie voor Bazz Jeans & Casual

NEMESYS levert een HostedXL Hosted Telefonie oplossing aan Bazz Jeans & Casual. Daarnaast gaat de Oud-Beijerlandse modewinkel gebruik maken van een nieuwe HostedXL internetverbinding en WiFi as a Service.

Bazz Jeans & Casual, een eigentijdse modewinkel in Oud-Beijerland, kiest voor een betere bereikbaarheid en dienstverlening met een internetverbinding, Hosted Telefonie en WiFi as a Service.

Trage verbinding

Ton Hollaar, eigenaar van Bazz Jeans & Casual, had al enige tijd problemen met een trage en onstabiele internetverbinding. Daarnaast was de telefonie-omgeving toe aan vernieuwing.

Met een nieuwe VDSL-internetverbinding van HostedXL beschikt Bazz straks weer over een snelle en betrouwbare internetverbinding. En met Hosted Telefonie is ook de telefonie weer volledig up-to-date en gebruiksvriendelijk, onder andere dankzij de handige smartphone app.

WiFi netwerk voor klanten

Service en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel bij Bazz. Daarbij hoort tegenwoordig ook een WiFi netwerk waar klanten tijdens het winkelen gebruik van kunnen maken. Met Wifi as a Service van HostedXL gaat Bazz een professioneel en veilig draadloos netwerk aanbieden aan de bezoekers van de winkel.

WiFi as a Service is een professioneel draadloos netwerk in een maandelijkse abonnmentsvorm. Zonder hoge éénmalige investeringskosten profiteer je dus van de vele voordelen van een goed WiFi netwerk. Niet alleen eigen medewerkers, maar ook klanten en overige bezoekers kunnen met hun eigen mobiele apparaat gebruik maken van het draadloze netwerk.

Bazz Jeans & Casual

Midden in het historische centrum van Oud-Beijerland vind je Bazz Jeans & Casual. Een eigentijdse winkel met een breed assortiment dames- en herenmode van kwalitatieve en originele merken.

Kijk voor meer informatie op www.bazzcasual.nl.