KPN stopt definitief met ISDN 15/20/30

KPN stopt definitief met ISDN 15/20/30. Op 1 oktober 2021 wordt deze dienstverlening beëindigd. Eerder kondigde KPN al aan per 1 september 2019 te stoppen met ISDN 1/2. Stap tijdig over met je bedrijf naar moderne alternatieven zoals VoIP.

Uitfasering ISDN 15/20/30

In het kader van de voortdurende innovatie bij KPN, veranderende klantwensen en een markt voor vaste telefonie die grotendeels is overgegaan naar bellen via internet (VOIP), heeft KPN nu ook de uitfasering van ISDN 15/20/30 aangekondigd. Op 1 oktober 2021 valt definitief het doek voor deze traditionele telefoniediensten.

Bestaande verbindingen moeten daarom voor deze datum worden gemigreerd of vervangen door andere technologie, zoals VoIP.

Alternatieven

Eén van de mogelijkheden is overstappen op een VoIP cloud telefonie oplossing. Met onze VoIP-telefonie heb je geen telefooncentrale op locatie nodig. Je bent optimaal bereikbaar en bespaart op de telefoonkosten. Je belt snel, veilig en flexibel over het internet. Zo is je bedrijf helemaal klaar voor de toekomst.

Met VoIP profiteert je bedrijf onder andere van de volgende voordelen:

  • Kostenbesparing op gespreks- en abonnementskosten;
  • Betere bereikbaarheid, op kantoor en onderweg;
  • Flexibiliteit en schaalbaarheid;
  • Hoge betrouwbaarheid;
  • Vaste maandelijkse kosten.

Een andere mogelijkheid is het upgraden van je huidige telefooncentrale. Door het aansluiten van andere (IP) infrastructuur kan je huidige systeem wellicht nog jaren mee, terwijl je toch gebruik kunt maken van de moderne toepassingen. Dit is afhankelijk van het merk, type en de leeftijd van je huidige telefooncentrale. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden voor een upgrade.

Zorgeloos overstappen

Oktober 2021 lijkt nu nog ver weg, maar wacht niet te lang met het nemen van de benodigde maatregelen. Een goede telefonische bereikbaarheid is tenslotte essentieel voor je bedrijf. Laat je nu alvast adviseren over de alternatieven!

Bovendien begeleiden wij de migratie zodat je zonder zorgen kunt overstappen naar een nieuwe toekomstvaste infrastructuur. Meer informatie of een adviesgesprek? Bel 088-633 1000!