Mis nooit meer een belletje met vast-mobiel integratie

Vast-mobiel integratie (VaMo) heeft, zoals het woord het al zegt, betrekking op het integreren van je vaste telefoon en je smartphone. Zo vergroot je eenvoudig je bereikbaarheid voor je klanten en collega’s. Dat is echter niet het enige voordeel dat VaMo biedt voor je zakelijke telefonie.

Wat is VaMo? 

VaMo is het volledig integreren van de vaste telefoon en de smartphone in één oplossing. Hierdoor ben je bereikbaar op één vast nummer voor beide toestellen. Daarnaast wordt je smartphone ook voorzien van vaste telefoon functionaliteiten zoals doorschakelmogelijkheden en het opzetten van een conference call. 

Wat zijn de voordelen van VaMo?

Door je vaste telefoon en smartphone te integreren ben je altijd bereikbaar voor je klanten en collega’s. Hierdoor kan er sneller worden ingespeeld op klantverzoeken. Kun je zelf even de telefoon niet opnemen, dan zorg je er met de doorschakelfunctionaliteit voor dat je klant wordt doorverbonden met een collega. Daardoor verbeter je je klantcontact.

Omdat VaMo te verkrijgen is via één provider heb je ook te maken met maar één contract voor je vaste en mobiele telefoniekosten. Dat biedt administratief gemak.

Daarnaast is er ook een voordeel voor je privacy wanneer je je zakelijke smartphone tevens privé gebruikt. Omdat je altijd bereikbaar bent op je vaste nummer is het niet meer nodig om je mobiele nummer met iedereen te delen. Hierdoor kan werk en privé makkelijker gescheiden blijven.

Meer weten over vast-mobiel integratie?

Maak een afspraak met één van onze medewerkers voor een vrijblijvende kennismaking en adviesgesprek!