Mitel Skype telefonie voor DWT Groep

NEMESYS heeft opdracht gekregen van de DWT Groep voor de levering van een nieuwe Mitel Skype telefonie-oplossing, inclusief beheer en onderhoud.

Meer functionaliteit en flexibiliteit

Het ‘oude’ telefoniesysteem van de DWT Groep voldeed niet langer aan de wensen en eisen van de organisatie. Er was behoefte aan meer functionaliteit en flexibiliteit. Andere uitgangspunten voor vervanging van de telefonie waren o.a.: het verhogen van de productiviteit door effectievere samenwerkingstools, mobiliteit faciliteren en gebruik maken van de reeds aanwezige (Microsoft) ICT infrastructuur. 

Mitel en Skype for Business

Voor de nieuwe telefonie-omgeving is gekozen voor een combinatie van Mitel en Skype for Business. Voor de telefoniefunctionaliteit en bereikbaarheid wordt een Mitel MiVoice Office call server gebruikt. En voor de samenwerkingstools, zoals chatberichten, presence, video, en vergaderingen wordt dit met Skype for Business geïntegreerd. Op deze manier maken de DWT-medewerkers gebruik van het beste uit 2 werelden in 1 integrale oplossing.

Over DWT Groep

DWT Groep bestaat uit 2 middelgrote ondernemingen; Delta Techniek en Wisse Techniek, met vestigingen in Sint Philipsland en Goes. De afgelopen jaren heeft DWT Groep zich ontwikkeld tot een volwaardig partner in de installatietechniek. Ook voor onderhoud en energiebesparende maatregelen bent u bij DWT aan het goede adres. De totale organisatie bestaat uit ruim 100 medewerkers.

Over NEMESYS

NEMESYS is een fullservice system integrator voor de zakelijke markt. NEMESYS levert, al sinds 1990, betrouwbare communicatie oplossingen en is gespecialiseerd in (hosted) telefonie, VoIP, mobiele telefonie, contactcenters, unified communications, IT-infrastructuur, virtualisatie en IT-beveiliging. Tot de opdrachtgevers behoren o.a. overheidsinstellingen, transport, dienstverlening, industrie en onderwijs.