Neele-Vat Logistics kiest voor NEMESYS

Neele-Vat Logistics heeft NEMESYS de opdracht gegeven voor de levering, installatie en onderhoud van een nieuwe telefonie-omgeving.

12 vestigingen, 500 toestellen

De nieuwe telefonie-omgeving wordt gemaakt met een Mitel MiVoice Business telefoniesysteem. Hiermee worden, op basis van IP/ SIP, 12 vestigingen van Neele-Vat met elkaar verbonden. De totale omgeving bestaat uit ruim 500 IP-toestellen i.c.m. mobiel integratie en diverse applicaties.

 

Mitel MiVoice Business

Het Mitel MiVoice Business telefoonsysteem komt tegemoet aan alle communicatiebehoeften van organisaties met 5 tot 65.000 medewerkers. Door gebruik te maken van de uitgebreide set features, applicaties en mogelijkheden waarover MiVoice Business beschikt, regel je de bereikbaarheid goed en op maat. MiVoice Business is er voor organisaties met één of meerdere vestigingen, lokaal of wereldwijd.

Ondersteuning van open standaarden
MiVoice Business werkt via alle LAN/WAN-infrastructuren en koppelt met standaardprotocollen als SIP, Q.SIG en DPNSS. Hierdoor is MiVoice Business ook koppelbaar aan bestaande, nog niet afgeschreven PABX-systemen of aan softwaretoepassingen zoals die van Microsoft.

 

Neele-Vat Logistics

Neele-Vat Logistics is één van de grotere logistieke dienstverleners in de regio Rotterdam. Het familiebedrijf beschikt over vestigingen in: Rotterdam, Rotterdam Hoogvliet, Rotterdam Maasvlakte, Rotterdam Botlek, Amsterdam, Schiphol, Duiven, Zwijndrecht, Zeebrugge, Moskou, Vantaa (Finland), Oradea (Roemenië) en Praag. Neele-Vat Logistics heeft in totaal ongeveer 600 medewerkers.

Alles in één hand
Neele-Vat Logistics houdt alle logistieke werkzaamheden in eigen hand. Naast Europees wegtransport, verzorgen zij ook de fysieke distributie, opslag en overslag, douaneformaliteiten, expeditie, expresszendingen, luchtvracht en zeevracht. Zo zijn ze in de gelegenheid om iedere schakel in de logistieke keten nauwkeurig op elkaar af te stemmen. Het resultaat is een hoge mate van flexibiliteit, snelheid en een optimale controle, waarbij duurzaamheid altijd hoog in het vaandel staat. Mede door de strategische locatie van hun distributiecentra (160.000 m2) vlakbij de containerterminals in Rotterdam, Amsterdam en Zeebrugge kunnen zij hun klanten altijd optimaal van dienst zijn.