NEMESYS wint aanbesteding vast telefonieplatform IJsselgemeenten

NEMESYS heeft, middels een openbare aanbesteding, de opdracht gekregen van de Gemeenschappelijke Regeling IJsselgemeenten voor de levering van een vast telefonieplatform.

Aanbesteding vast telefonieplatform

IJsselgemeenten was middels een openbare aanbestedingsprocedure op zoek naar een leverancier voor één nieuw vast telefonieplatform dat gebruikt gaat worden door 3 organisaties; de Gemeenschappelijke Regeling IJsselgemeenten, de gemeente Krimpen aan den IJssel en de gemeente Capelle aan den IJssel. De oplossing moest derhalve voorzien in de vaste telefonie behoefte van alle drie de partijen inclusief de ondersteuning van twee Klant Contact Centra (KCC).

IP Voice Cloud

De wens van IJsselgemeenten was om gebruik te gaan maken van een integrale cloud communicatieoplossing die aangeboden wordt aan de gehele organisatie als één oplossing in een dienstenmodel.

NEMESYS heeft deze vraag ingevuld met een IP Voice Cloud oplossing o.b.v. een Mitel MiVoice telefonieplatform. Deze communicatieoplossing biedt behalve de gewenste functionaliteit en stabiliteit tevens geïntegreerde contact center mogelijkheden en een naadloze integratie met het UC platform van Microsoft, Skype for Business.

Naast de levering en implementatie van het nieuwe telefonieplatform zal NEMESYS de komende jaren ook het beheer en onderhoud verzorgen.

Over IJsselgemeenten

De gemeenten Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel werken vanaf 1 januari 2015 op het gebied van Sociale Zaken en ICT met elkaar samen in een Gemeenschappelijke Regeling: IJsselgemeenten. IJsselgemeenten voert voor de inwoners o.a. de volgende hoofdtaken uit: het verstrekken van uitkeringen, het begeleiden naar werk of scholing van bijstandsgerechtigden en het bieden van schuldhulpverlening. De afdeling ICT & Automatisering van IJsselgemeenten ondersteunt beide gemeenten op het gebied van ICT. Kijk voor meer informatie op www.ijsselgemeenten.nl.

Over NEMESYS

NEMESYS is een fullservice system integrator voor de zakelijke markt. NEMESYS levert, al sinds 1990, betrouwbare communicatie oplossingen en is gespecialiseerd in (hosted) telefonie, VoIP, mobiele telefonie, contactcenters, unified communications, IT-infra en -beveiliging. Tot de opdrachtgevers behoren o.a. overheidsinstellingen, transport, dienstverlening, industrie en onderwijs. Kijk voor meer informatie op www.nemesys.nl.